Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MicroByte

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    1 191
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,736 [ Anneta ]

Postitused postitas MicroByte


  1. Huvitav, mis foorumiga juhtus? Kas koliti mujale? Otsin head foorumit, kus arutada natukene iPadi teemat.

     

    Tõenäoliselt ei tasunud ära, sest Hinnavaatluse foorumid on enamvähem sama temaatikaga. Kui tahad skeemidest ja ehitustest rohkem arutada, siis ELFA foorumis on ka palju tarkpäid koos.


  2. Pole ammu kirjutanud.

    Märtsi algul sai avariikahjustus ka korda. 3 päeva oli remondis.

    2 nädalat tagasi ei läinud käima enam, ainult tõmmates. Võtsin starteri lahti, harjad olid nii kulunud, et ükski ei puudutanud seina enam. Uus harjakomplekt oli 8€. Siis läks töökotta, kus palusin, et vahetaksid stabikapuksi, tagaamordi ja õlid ära ning teeksid üv ka ära. Jõudsid teha ainult üv, õlid ja panid uued veljed alla, puksi ja amorti ei torkinud (polnud aega neil)...

     

    Väike pilt ka, vahepeal ostsin suveks 17" BBS RF 315 veljed ka.

    IMG_0647.JPG

     

    Mai lõpus Venemaa Jaguari klubi kokkutulek Tallinnas. Võib autot seal ka trehvata.


  3. Aga kui kere nii mäda on, mis mõtet sellel taastamisel on? Scorpa pole nii haruldane nähtus ka. Pluss korralikku doonorit ka raske leida.

    Muidu Eestis on foorum, kus fordimehed koos on. Seal neid Sierrasid ja Escorte palju muditud Cossie mootoritega, koos piltidega. Fastfords foorum, aadressil foorum.fastfords.org.ee

    Küsimus veel see, et kust sa kavatsed Cossie mootori leida üldse?


  4. Kas sul on vanakooli direct injection, või common rail?

    Üldiselt cr on juba elektroonilised pihustid ja neid nii naljalt ei vaheta. Ajule peab uue pihusti ära õpetama. Pigem lase mõne diselisti juures seda teha. Tallinnas soovitan Test-Rem Diisel.

    Ja äkki piisab vaid pihustiotste vahetamisest? Või kest ka kutu? Kui kest terve, saab ju aint otsad ära vahetada, tuleb odavam.

     

    Mina tellin oma osad aeromotors.ee. Seal hinnad on võrdlemisi Automaailmaga ikka kõvasti odavamad. Ainus kett, mis mu Jaguarile üldse juppe müüb :D Seal sõbralikud mehed ka, mitte nagu Alvadis.


  5. Nii, kohe arusaadavam, kui tuli jutuks sülearvuti :D

     

    Selgitan:

    R5 seeria - protsessoris olev integreeritud graafika (nagu Inteli puhul HD Graphics). Arvuti kasutab seda siis, kui pole vaja suurt jõudlust. Hoiab nii energiat kokku ning ei kuumene liiga palju üle.

    R7 seeria - eraldiseisev graafikaprotsessor. Tuleb kasutusse siis, kui on vaja kõvemat jõudlust. Voolutarve suureneb, kuid jõudlus on ka märksa suurem.

     

    Siin on ka teine pool jutust. Integreeritud graafikal puudub "videomälu". Protsessor kasutab arvutisse paigaldatud operatiivmälu (RAM), et graafikat töödelda. See on muudetav suurus arvuti enda poolt, minimaalseks väärtuseks 128MB ja maksimaalseks 1GB. Arvuti muudab seda ise nii, nagu ta seda vajalikuks peab. Eraldiseisval graafikal on seevastu olemas oma vahemälu (VRAM). See on fikseeritud suurus, sinu puhul 2GB.

     

    Kui sind häirib, et arvuti kasutab kordamööda erinevat graafikaväljundit, siis BIOSes saab integreeritud graafika välja lülitada. Või kui vastupidi, siis vastupidi.


  6. Otsa juurest koguaeg painutatakse, sealt läheb juhe katki (no mitte otseselt, aga juhtme sees olevad traadikesed suures hulgas murduvad). Annab halvasti kontakti, üldjuhul painutades midagi saavutab. Ideeliselt ei tähenda see uue otsa aretust, kuid see on tükkmaad lihtsam, kui hakata vana otsa taastama.

    Oomipoes on jootetöö 10€/h + ots (see oli miski 2.8€ vist). Kui ei julge eraisikute kätte anda, siis seal tehtakse suht korralikult.


  7. 16763795_1593638233997552_504389660_o.jpg

    16777036_1593638180664224_643134181_o.jpg

     

    Xenon sees ja LEDid numbrituledes olemas.

    Tuli välja siiski, et mul on paigaldatud xenon reflektorid, kuid pirnid tavalised H1 halogenid. Panin xenon kiti sisse, 6000k pirnid said. Numbrituledesse ostsin kõige normaalsema välimusega T10 LED pirnid (mis suunatud valgusega otse alla). Ise olen tulemusega rahul - xenon värv pehme valge, LEDid ei ole ka liiga eredad (ega tuhmid).

    Stangega on hetkel teibituuning, kuu lõpuks saab asja korda.

     

    Ahjaa, parkimisanduri vahetasin ka ära. Nüüd piiksub tagurdades.


  8. Väga arusaamatuks jäi. Aga saan aru, et iPhone 4'le tahad appe peale tõmmata.

    iPhone 4 kaotas ära tarkvara uuendamise toe juba suht ammu. Viimane oli 7.1.2. Kui app nõuab iOS 8 või uuemat, siis App Storest enam asju sa paigaldada ei saa. Selleks tee seadmele jailbreak ja lae sinna Softaculous repo kaudu AppSync. Siis saad internetist .ipa failina appe paigaldada. Või kui tundub liiga keeruline, siis vaheta telefon välja.


  9. Põletasid helikivi ära. Garantiisse viia pole mõtet, sest keegi seda seal vahetama ei hakka (vedelikukahjustus). Pluss, hooldused väga kivide jootmisega ei taha tegeleda.

    Ainus väljapääs sulle on see USB helikaart.


  10. ID-kaardiga authimise süsteem on siin foorumis mõttetu teema. Toon paar argumenti:

    1. ID-kaardiga authimine nõuab, et ID-kaardi andmed oleksid hoitud turvalises serveris turvalise krüptvõtmega. Hinnavaatluses toimib see süsteem justnimelt tänu sellele, et Raud kasutab andmete krüpteerimiseks tugevat security hashi (kui ma ei eksi, oli see SHA256) ning hoiab andmeid tugeva tulemüüri taga. Samuti, kui Raud oleks need andmed netti lekitanud, oleks tema andmekaitse eest mitmekümneks aastaks kinni läinud.

    2. Võtke ette foorumi aktiivne liikmeskond. No ütleme, et aktiivselt siin foorumis tegutseb kuskil 100 inimest. Umbes 20% neist ei huvitu RS'st, ehk siis 80 inimest. Nüüd sellest 80'st umbes kolmandik kirjutab ainult päevikuid/mängib oma lustiks, ehk ei kasuta turgu. Sellisel juhul umbes pooled on need, kes reaalselt tegelevad trademisega. Kas selle 50 inimese jaoks on mõtet hakata seda süsteemi välja aretama?

     

    Kui niigi kommuunil rahadega kitsas, siis see ID-kaardi asi nii väikese kasutajaskonna puhul on ülimalt mõttetu investeering. Pluss, enamik on alaealisi, kes ei mingil juhul registreeriks end ID-kaardiga. Samuti on ka täisealisi, kes kardavad oma turvalisuse pärast (sellepärast HV foorumi turg ei ole siiamaani ainult ID-kaardiga authitud kasutajatele, sest 25% sealsetest "ärihaidest" oma turvalisuse nimel ei registreeri end ID-kaardiga, kuid omavad 300+ positiivset märget).

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.