Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PayZal

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    387
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas PayZal


  1. Oh, mis sa nüüd tahad väita et kui konto sinukäes oli käisin ma seal munni mängimas? Kuidas sa sellest aru ei saa juba ükskord, SINA LASID SELLE SUSPENDIDA, SINA MÜÜSID, VÕI MA EI TEA MIDA SA SELLEGA TEGID. Mina ei maksa sulle mitte midagi nagu ma ütlesin, saad ainult kotitäis KIVE kui tahad, Rahast näed sa kahjuks und, MA EI OLE SUNNITUD SULLE SENTIGI MAKSMA, mina selle kontoga munni ei mänginud, sina mängisid, ja nüüd hüppad mulle kaela. Tead, käi putsi juba, kaua ma sinuga Mihkel Martin Mihkel vaidlen? Olen tagunud kinni oma eelmised võlad, aga see ei ole võlg, see ei ole mitte mingisugunegi.

     

     

    Ning sa ei saa tõestada et mina nussisin sellega, sest mina ei nussinud. Mida sa proovid ma ei saa aru? Esiteks miks üldse moded seda teemat ülevalhoiavad, kui scammimisest pole haisugi siin.


  2. Kahjuks oleks sa oma faktidega otse puuse kihutanud.

    Kontot mis müüsin oli Kraggle - Hetkel platinum.

    Payzal

    sGsTeam Payzal

    Payyzal - pax sivir zombie brand etc

    Safokl199 - Platinum EUNE

    Kisla Payzal

    veel veel ja veel on neid kontosid, olen alati kõigil nime ära vahetanud mille olen vahetanud/Ostnud.

     

    Kõik kontot peale Safokl on saadud elitepvpers lehelt.

     

     

    Mis sa tõsiselt arvad, et ma olen kulutanud ca 1000€ loli konto peale? Kui oleksin, siis miks ma peaks mingi 20€ sinult scammima XD ?


  3. Jah, ma ei eita et kasutaja sinukäes oli aga eitan seda, et selle "scammisin". Lugu järgmine, see konto mis 20kopika eest sulle sai soetada, oli tulnud otse elitepvperst, kasutaja enne seda oli minukäes kuu-kaks, ning probleeme ei olnud. Sina, kui sa tulid juttuga et konto tagasi tiriksin, siis ei olnud millega teha, mis kasu on originaal emailist või mis see on? On vaja ainult kasutaja andmeid, mitte originaal emaili. Mina oletan, et müüsid konto maha, tulid ja tahtsid et tiriksin tagasi, kui ma ütlesin et teen seda "sama aeg otsisin kontakti eelmise omanikuga" hakkasid sa järsku tulistama nimedega scammer. Ning, kui lõpuks kontoomaniku kättesain, läks paarpäeva hiljem mööda, saatis kirja, kus riot andis teada et konto on suletud. Nagu siinkandi inimesed räägivad, et sinu mõistusega ei olnud kõik korras kui siin elasid, siis las ma arvan, unustasid kasutaja nime ära peita kui müüsid? Ning selle eest sa ei saa mind kuidagi scammeriks kutsuda.

     

     

    Ning kui toon välja tõendid, et konto oli perm susp, ning inimese + ülekande too aeg mis teha sai, et ta konto lahti saaks?


  4. Season 2 PLAT, Season 3 PLAT

    +27LP VÕIDUGA

     

    account_2-1.png

     

    account_2-3.png

     

    account_2-2.png

     

    Skinnid:

    Skins:

    Butcher Urgot

    Unchained Alistar

    Tribal Ryze

    Bid Bad Warwick

    Workshop Shaco

    Pharaoh Amumu

    Molten Rammus

    Toxic Dr.Mundo

    Hot Rod Corki

    Victorious Janna

    Sailor Gangplank

    Armor of the Fifth Age Taric

    Traditional Trundle

    Lil' Slugger Trundle

    Outback Renekton

    Ravanger Nocturne

    Volconic Wukong

    Pentakill Yorick

    Renegade Talon

    Darkflame Shyvana

    Yellow Jacket Shen

    Northern Storm Volibear

    Bioforge Darius

    Mecha Kha'Zix

     

     

    Skype- Rainkuusemets


  5. kui kontol on piisavalt skinne, ja oled huvitatud, siis pmi. Poseerin teile steami kui ka acci westis, accil on ka skinne mingi 20-30 vms, 4 rune page jne

     

    teie konto mis te pakute võib olla ka tugev bronze 5.

     

    minu acci skinnid: Gothic Annie, Emumu, Cryocore Brand, Resistance Caitlyn, Shadow Evelynn, Riot Graves, Temple Jax, JINXI SKIN, Catepillar Kog-Maw, Pool Party Lee Sin, Chrome Rammus, Northen Front Swain, Recon Teemo, Primal Udyr, Creator Viktor, Blood Lord Vladimir, Imperial Xin Zhao.

     

    steami pelad: Arma 2, BioShock Infinitie, Burnout Paradise: The Ultimate Box, COD BO2, COD BO2 MP, COD BO2 Zombies, CS:S, Crysis 2 maximum edition, Darwinia, DEFCON, DOTA2, Garrys Mod, Killing floor, Magic: The gathering, MEdal of Honor, Mirrors Edge, Multiwinia, Portal 2, Risen 2: Dark waters, Sacred 2 gold, Saints row 2, Saints row 3, Tomb Raider, Uplink

     

    skype rainkuusemets

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.