Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

dnb

Liikmed
  • Postituste kogus

    77
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    131 [ Anneta ]

Postitused postitas dnb


  1. Tänan, kuid osades scriptikohtades on isegi nende nimed juures, neil on mõlemal komme oma tehtud looming " märgistada ", ehk vaid mõned koodijupid võetud sealt kuid sarnasusi on veelgi, mis tekitaski algul kahtlusi ja ajendas kontrollima...

     

    Cmk.


  2. Nooo aga ega ainult foorum ei vaja korrastamist, muidugi saaks foorumi päevaga tehtud kui ainult foorumile keskenduks, ega mul on ka vaja serveri endaga tegeleda, foorumiga, ucp-ga ja lisaks kõigele muule on veel eraelu ka.

    Mängijaskond kasvab, vägagi aeglaselt kahjuks...

     

    Muidugi ka selleasemel, et siin maha teha ja vaid laita te võiksite anda ideid, liituda ja seal ka kaasa lüüa oma uute ja paremate ideedega, vähemalt me üritame miskit tehagi.


  3. Foorumi väljanägemine on tõesti väga kehv. Ei kutsu üldse sinna aega veetma. Puudub ka shout?

    Ikoonid on tobedalt suured ja väga koledad. Foorum on inglise keeles mida tuleks kindlasti muuta. Siiski Eesti server.

    See sinine värv on ka suht porno. Sorry aga ei kutsu üldse mängima.

    Muidu edu teile.

     

     

    foorumi templatet alles muudeti, kõik on tegemise küsimus, ega roomat ka vaid päevaga ehitatud ju, siiani on üpriski tore old, isegi väheste mängijatega.


  4. olen ma öelnud et midagi on PASK ?

     

    Algne esimene tutvustav tekst oli tehtud kiiruga ja läbimõtlematult, et leida mõnedki mängijad proovimiseks ja testimiseks, nüüdseks asi parandatud, uus tutvustav postitus.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.