Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Metal4Ever

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas Metal4Ever


  1. Mina ütlen et see on parimaid Minecrafti serverid.Serveri meeskond on hea ja käituvad nagu vaja.Omanikud aitavad alati kui vaja (Välja arvatud kui AFK), aga muidu on see tipp-topp server.Loodan et see server jääb püsti väga kauaks ajaks.Muideks serveril on veel väga head pluginad millega on kõik mängjad nõus, et need pluginad oleks.Kõik inimesed palun liituge serveriga siis saate te alles päris mõnu tunda sellest serverist! Lihtsalt peab selle mõnu ära proovima sellepärast,et see on väga hea server Eestis ja mina ütlen et see on kõige parem server üldse mis olemas on! Serveril on olemas veel head pakettid. Palun inimesed liitue selle serveriga vähemalt vaadake selle serveri ehitisi :D Rahvas on tore, mobid on toredad ja muiduge eriti OMANIKUD :D Tulge rahvas liituge selle serveriga see on parim Minecrafti server terves EESTIS!!! :love::lol:

     

    --Teavitusega Metal4Ever--


  2. Mängusisene nimi on mul: Metal4Ever

     

    Ma ei tea , eile ma ei olnud ültse kodus ja toimusid mingid väga kahtlased asjad ... aga varsti asi korras ja ma luban et sa saad oma adminni

     

    Mängusisene nimi on: Metal4Ever


  3. Kas keegi ütleks mulle kuidas PSP-d hackida. Ma ise ei oska. Hackimisel on see,et saad mänge panna mälukaardile ja ei pea kaardiga mängima.

     

    PSP SEADMED:

     

    PSP Versioon on 6.60

     

    PSP On E-1004 Street.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.