Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

HardStyleFTW

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 099
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevad

    1
  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    443 [ Anneta ]

Postitused postitas HardStyleFTW


  1. riieta end kui soojalt tahad, kui tuul kõrva ja kaela puhub siis hakkab tahes-tahtmata külm. Ning kuna meil siin sõjaväes(Soomes) pole veel talvehooaeg alanud, siis ei tohi me ka kõrvakatteid ega midagi taolist kasutada.


  2. W/E miks vaielda lambaga ja kiskuda end samale tasemele. Haara nüüd nendest sõnadest kinni ja hakka jälle seletama mu kohta mingiseid utoopilisi oletusi :)

     

    Igatahes, mönus nädal tuleb olema, sattusin presidendi lossi ette valvesse, enamus ajast lebotamist.


  3. faktiks jääb see, et su IQ on vastav su haridusega, mis tõenäoliselt jääb põhikooli 8. klassi tasemele. Kas pole juba mitte ilmselge, et ainuke asi, mida sa siin suudad teha, on näidata kui ebaküpse sa oled? Tüüpiline lapse arvamus, et on pidevalt köiges parem kui teised ja vaja vöimalikult palju möliseda, et sellega "respekti" teenida. Ainuke asi, mida sa endale sellega kaela tömbad, on inimeste vähenev soov "suhelda" sinuga veidi intelligentsemal tasemel kui RS, milleks sa ilmselgelt suuteline pole.


  4. Manwithsaw tõmba oma oks koomale, reaalselt sa näitad end hetkel kui 13aastane puberteediikka jõudnud lapsuke, kellel tuli häälemurre ja nüüd võimalikult palju spotlightis olla ja karjuda ja tõmmelda, et su häälele tähelepanu pöörataks. Võta tuure maha veidi, mark lugeda juba.

     

    ja btw, enne kui midagi eeldama hakkad, siis pole seotud ühegagi neist isikutest, kellega vaidled, lihtsalt ei jaksa lugeda seda pidevat kräunumist.


  5. koolijütsid olge õnnelikud, ise veedan aega Soome sõjaväes. Nüüd, kus SBK läbi siis täielik passimine ja lakke sülitamine. 3h tegevust ja ülejäänud aja magad lihtsalt maha, vahepeal ärkad sööma minekuks üles...


  6. su riim on jama,

    su flow on vana,

    wannabe potheadina täidad oma kaha.

     

    Väidad, et oled vana kala,

    kuigi su riimist hakkab mul paha,

    võta õige räppar oma selja taha,

    sest muidu tõmban sul kõrvadele naha

     

    kõlad kui mainstream trying to break through riimiprits,

    kuigi tõenäoliselt tulevikus saab sust oma tööd vihkav kits,

    iga sinust mööduv noor neiu on sulle miskipärast lits,

    aga mis sellest, you dont give two shits

     

    elad enesekeskses maailmas,

    iseenda mõtteid pähe raamimas,

    kõik käib oma sõna moodi,

    seepärast jääd tulevikus elama üksi oma voodi.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.