Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jeisoun

Liikmed
  • Postituste kogus

    185
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    260 [ Anneta ]

Postitused postitas Jeisoun


  1. Up :)

     

    tbh ma ei saa aru miks seda foorumit veel üleval hoitakse. Server oli põhimõtteliselt done sellest hetkest kui Kenth sinna arendama võeti & ega ta väga hästi serverit ülal osanud hoida ning nüüd on see ju completely done, miks hoida üleval foorumit, et lihtsalt aeg-ajalt vaadata how the mighty has fallen?


  2. Oleksin ka ettevaatlik. Nüüd kui miner välja tuli, tehti väga õigel ajal "küberrünnak" ja Caupo päästis päeva.

     

    Täna ööse (22.12.2017) kell ~01:00 paiku tehti meie vastu suunatud küberrünnak SQL injectioni kaudu. Seega on näha, kes iganes tahab Meie kommuuni kukkumist, ei piirdu pelgalt DDoSidega, vaid oskab ka rünnata teise vormi kaudu. SQL Injectioni kaudu lisati meie foorumi footeri coinhive javascript miner, millest kasutajad võisid tunda, et foorumi tulles justkui veebilehitseja ja/või arvuti hakkavad laggima.

     

    mdea üldse ei loe v, küberrünnak & miner olidki omavahel ühenduses


  3. Ma siiski soovitaks Smoke's & Jack's Roleplay. Sest olgem ausad, siin meeskonnas on parimad.

     

    _____

     

    Kui paroolidega probleeme, siis proovige seda taastada. Mul ka esimesel katsel ei töödanud, peale 15 minutilist cooldowni hakkas kõik toimima.


  4. Kuld :D :D see moment kui ei suuda leppida sellega, et mäng on välja surnud. (Seda mängivad vaid low pc vennad kahjuks)

    GTA V on hetkel potentsiaaliga ja ilmselt seda ka mitte kauaks enam, kui nad vähe suuremat gameplay uuendust ei tee.

     

    1) 100% väljasurnud ta siiski ei ole, face it.

    2) Ma ei ole väitnudki, et GTAV'l potensiaali poleks, lihtsalt 25% (võib-olla rohkem, võib-olla vähem) ei oma piisavalt ressursse, et endale GTAV osta või kui suudavad osta, siis nad ei suuda seda välja jooksutada. Kui kõigil oleks head arvutid, poleks SA-MP'is hetkel üldse mängijaid.


  5. VPS-ile on veel kergem tekitada tunneleid ja asju, et suunata massipäringud mujale, aga asi on selge, et samp on liiga vana mäng selleks et serverit uuesti teha jne.

     

    SA-MP ei ole välja surnud mäng & sel on siiamaani potensiaali (iseasi kui mitu inimest seda aktiivselt mängima jääks) point on lihtsalt selles, et kompetentseid inimesi (mitte nagu Nebulos) serverit juhtima leida on raske. Kõik on kas muudele mängudele kolinud või käivad tööl jne.


  6. Tere!

     

    Müün modded GTA kasutajaid, ise kasutan konsoolideks PS3 & PS4, kas need kasutajad toimivad ka mujal, seda ma ei tea & pole võimalust testida seda kusagil.

     

    Hind 5-10€, sõltuvalt erisoovidest.

    Hinna sees on -

    • Gmail, PSN & Rockstar kasutaja

    • Level 120+ (avab kõik asjad)

    • Raha üle 300 miljoni (saad osta kõik, mis hing ihaldab ja enamgi veel)

    Erisoovideks loetlen -

    • Custom kasutajanimi

    • Kõik achievemendid unlockida

    • Absoluutselt kõik relvad

     

    Kaks tõendust, et mu meetod toimib -

    http://i.imgur.com/tadtGE3.jpg

    & kellel on mingi Rockstar kasutaja, võib vaadata http://socialclub.rockstargames.com/member/coolduck1 feedi.

     

    Paroolid annaksin siis, kui saan .pdf faili tehingust, VÕI äärmisel vajadusel teen Tallinnas kesklinnas h2h (sularaha & annan paroolid paberil vastu)


  7. Kasutaja ei pea ette teadma, et peale RP testi ära saatmist tema progress ära kaotatakse ning kui tagasi saadetakse, siis peab ta uuesti tegema nullist. Kui nii on, siis see on puhas lollus. See oleks pmst sama hea kui sa lähed kuhugi e-poodi. Valid mingi 15 erinevat toodet ära, sulged tabi kuna pead midagi vaatama minema pikemaks ja siis kui uuesti sinna e-poodi lähed, siis terve su ostukorv on läinud. Ükski normaalne infosüsteem/tarkvara pole niiviisi ülesse ehitatud, et ta kaotab su eelneva seisu ära!

    Imperialil on tõesti kujunduslik pool väga hea, kuid kui funktsionaalsus on umbmäärane, siis ega see kujundus ei päästa ka midagi.

    Funktsionaalsus > Kujundus.

     

    f9e8d14eaabc27e8a467c072eb23fd9e.png

     

    ise soovitate ka ju salvestada vastused?


  8. Ucp test paneb teil metsa ja veel kaugele.Ma teen õigesti aga ütleb et vale

     

    Järelikult on midagi valesti sus' endas, sest keegi muu pole sellega hädaldanud ja kui on, siis selgub et ikkagi viga on temas endas. :)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.