Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lench Mob

Liikmed
  • Postituste kogus

    110
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas Lench Mob


  1. aaaa.png

     

     

    Kõikidel on siin nii toredad ja huvitavad päevikud, et ajasid mulle ka isu peale seda pidama hakata. Accountist siis niipalju, et enamus aasta otsa seisis see, kuid nüüd otsustasin uuesti mängima hakata. Eelneva quiti põhjus oli suur kaotus arenal, mille järel ma ei soovinud enam RSi nähagi. Nüüd tekkis mulle väike mängutuhin tagasi. Kuna ma teadsin, et üksi ma seda arendada ei viitsi ning väga kaugele sellega ma ei jõua, otsustasin võtta ühe usaldusväärse isiku endaga seda accounti jagama.

     

    Statsid päeviku alguses.

     

    xL7K

     

     

    Goalid.

     

    Attack 91/99

    Strenght 97/99

    Defence 90/99

    Runecrafting 91/99

    Dungeoneering 94/99

    Hitpoints/Constitution 97/99

    Slayer 85/99

    Hunter 85/99

    Farming 86/99

    Summoning 70/99


  2. 80 puudumist aastapeale on tõesti palju nagu väidab proua Tuul. *Sarcasm*

     

    Ise vist pilti panema ei hakka, peale 4/5'te seal midagi muud huvitavat ei leidu. See aasta möödus suhteliselt õnnestunult.


  3. Oleks Huvi Kyll

     

    Vedeleb siis üks account, mida on kahju ära müüa, kuid samas pole ka endal aega runescapega möllamiseks. Seega otsingi, kedagi trusthworthy inimest, kellega saaksin seda accounti 'jagada.' Accountil on 17x99? Kui numbriga mööda ei pane nüüd.

     

    Kiri PMi või siia teemasse, kui on huvi.

     

     

    Vabandust, aga oleksid võinud midagi targemat kirjutada, hetkel jätad suht külma mulje ning ei näita usaldust küll mitte mingil moel välja.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.