Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

koolimees12345

Liikmed
  • Postituste kogus

    219
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas koolimees12345


  1. Meil firmas tegelevad ka paar inimest sama asjaga, aga mingi teine progre, nime ei mäleta, 500 dollarit maksis eluaegne litsents,

    Neil pandud see programm lihtsalt tööle pikaajaliselt, min riskidega jne. et mingid skaalad näitasid 1000$ pealt 200000$ peale 4-5 aastaga, samade settingutega, aga isiklikult usun et neil see väga ei tööta, aga eks näis, ise olin ka huvitatud ja uurisin, aga pika peale muutsin oma otsust sellel teemal, kuigi jah, oleks hea, kui 4a pärast ei peaks enam tööl käima. Loodame et neil ei tööta see siis. Aga no ju on, kui kõik sellest programmist rikastuksid, teeks seda kõik ning originaalis ei müüdakski seda, kui see nii tulus oleks või mis?


  2. Alustasin ka esmaspäevast uuesti jõukas käimist, peale aastast pausi.

    Kaks päeva sai käidud ja nüüd enam kolmapäevast jälle minna ei saa. Suutsin parema käe 5nda sõrme otsa, töö juures, maha murda. Ning nüüd sureme kodus valude kätte.


  3. Tere foorumikaaslased, kirjutan telefonist, seega kirjavigasid mitte tähele panna. Ok, oleks vaja, et keegi hea inimene paneks mulle netis käimise arvuti kokku, mängimist ei ole sel vaja, ainult muusikat ja filme vaadata. Hind on siinkohal oluline, võimalikult odav komplekt ;) ette tänades teid


  4. ei saa aru kuidas kõigil nii juustud arvutid siin, aga no jah, omal sellin 200fpsi ringis ja ei nurise ja arvuti pole mingi super hyper kallis ja legendaarne.

    Parim rank olnud MG2, aga kuna teen enamasti random tiime, siis need rankid kadusid ka kiiresti.


  5. Mina ei tea, klassivennal oli mata aasta 2 ja eksami tegi teise korraga ära (see mata aasta luges ka vist midagi) ja üldsegi mul olid paremad hinded kui tal ja ta ikka sai sisse wtf. Vestlus läks minu arust hästi.

     

    Homme on koostelukksepa vestlus ja kui selle ka läbi kukun siis jah, ei saagi vist keskharidust k2tte.

    No kui inimene ei saa mingisse närusesse kutsekasse sisse peab kyll miskit viga olema, aga no jah, naerma ajas see asi.

    Aga keskharidus on overrated, kui sa juba kutsekasse ronid, siis pole kesharidusega muffigi teha, ylikooli sa niikuinii ei lähe, et õpi lihtsalt amet selgeks ja oled ka omadega mäel, enamvähem, muidugi ei soovita mingi õmbeljaks vms hakkata.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.