Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Oasis

Liikmed
  • Postituste kogus

    447
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    232 [ Anneta ]

Postitused postitas Oasis


  1. Kaks ja pool aastat on vahepeal möödunud ja täna hääletab alamkoda leppe üle:

    https://www.postimees.ee/6499652/briti-parlamendi-alamkoda-haaletab-tana-brexiti-leppe-ule

     

    Näib, et brittidel on ikkagi junn jahedaks läinud. Lubati justkui, et kõik hüved säilivad, samas vastu ei pea midagi andma - reaalsus näib teine. Endisest maailma juhtriigist saab justkui keegi kolmas.

     

    Ise söön popcorni ja jälgin huviga, ükskõik mis saab :D


  2. Ma enamus asju ei kommenteeri, kuna lugesin teksti ainult diagonaalis, kuid sekkuks ka veidi arutellu.

     

    Saan aru, et Sinu jaoks pole probleem see, et õpik kujundab inimese maailmavaadet. Olgem ausad, õpik, mis teda ei tee, on täiesti väärtusetu, kuna kui sa midagi õpid, siis laieneb ka maailmapilt. Et küsimus on ainult selles, et kes siis peaks valima õpiku, mille järgi õppida? Kas siis see on hea kui üks õpetaja kujundab noorte maailmavaadet nagu ise tahab? Siis on ka tegemist vaieldamatult kallutatud olukorraga. Või siis valib lapsevanem? Laps ise? Vast kõige õigem valik, aga tekib küsimus, kuidas suudab 10 aastane oma elu üle otsustada. Valiku tegemine kahjuks on paratamatu, arvestades kui palju on maailmas informatsiooni. Sina arvad, et peaks Mein Kampfi uurima (samuti kallutatud), mõni arvab, et peaks piiblit uurima.

     

    Mainin ka, et nähtavasti oleneb see mingis osas õpetajast ja/või koolist. Mis puutub maailmasõdadesse, siis õppides samuti eelmainitud avita kirjastuse õpikute järgi võin öelda, et meie küll rääkisime maailmasõdade põhjustest (ja konkreetne jutt oli, et kroonprintsi tapmine oli ainult ettekääne). Kas sinna veel rohkem süvitsi langeda on jälle meie kallutatud valikute teha, siis tuleb midagi muud kõrvale jätta.

     

    Kirjanduse tunnis oli samuti ühe raamatu valimine vaba, klassivend valis raamatu reptiil-humanoididest (pole küll Mein Kampf), kuid parajalt jabur, et see valik keelata. Mida õpetaja aga ei teinud. Samas mis saaks, kui õpetaja valiks õpiku reptiil-humanoididest? Standardi parim külg on see, et võimaldab standardsust, saan analoogse hariduse ka kodukoolist, kui mujalt. Muidu peaksin ju reptiil-humanoidide õpetaja vältimiseks ehk isegi mujale kolima, kui sobivat kooli pole piirkonnas.


  3. seletab nii mõndagi.

     

    hahahahahahha :D

     

     

    Ei aga päriselt või?!?!?!? Et muudest uudistest loed suure osa ainult pealkirju ja Uued Uudised ei ole üldse kallutatud :D Ava oma silmad rahvast :D :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.