Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SaNdEr#

Liikmed
  • Postituste kogus

    43
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas SaNdEr#


  1. Sina oled see kes süüdistab, mitte tema.

    Temal pole midagi tõestada, kui nii soovid seda asja võtta siis tõesta ära, et sinu antud pilt on legitiimne ja pole mingil viisil võltsitud. Kuna sina oled süüdistaja rollis...

    Selline ebaviisakas inimene veel mingi hosti peategelane, ei jäta sa endast kohe üldse head muljet.

     

    Sinu teksti põhjal mida sa siin laod ütleks, et lootsid ratsa rikkaks saada oma vpshostiga.

    Tore on, et sinusuguselt trossilt vps ära võeti.

     

    Nüüd kuna rentimine on nende poolt lõpetatud(?) võiks siin vaidlemise lõpetada.

     

    Mis kutid siin vahvlis istuvad, keegi midagi aru ei saa.

     

    Tahan jah rikkaks saada, sulle see pompsu elu suht kodune värk v.

    Esiteks maksin kõikidele tellijatele raha tagasi ning loomulikult lähen närvi kui ma proovin mingi asja püsti panna ja vps saab ddosi ning ma tean, kes seda tegi.

    Mind rünnatakse, estpro vpsi rünnatakse, poiss ütleb wavecomile, et mina ründasin ja minu vps pannakse kinni ja raha ei maksta tagasi.

    Ilmselgelt pole see normaalne, kui mind rünnatakse ja vend ajab veel mingit paska kokku.

     

    Kui sa tahad, et ma sulle asja selgeks teeksin siis võime kuskil tsis rääkida. Sind ju huvitab iga teema nii väga.


  2. Ma lugesin kogu selle teema juba enne postitamist läbi' date=' aga ei saa aru kuidas see wavecomi rahamaksmise värk mänguserverite rentimisega seotud on!? Oled sa üldse kindel, et nad sulle raha tagasi maksma peavad? Olen üsna kindel, et tingimustes on midagi selle kohta kirjas, sest kui nad maksaksid raha tagasi oleks nad seda ilmselt juba teinud.[/quote']

    Sitta sa lugesid terve teema läbi. Sa oled tõesti nati kõrgelt kukkunud vend. Postitad igasse teemase ise midagi aru ei saa. pls ole vait, hetkel tegid end väga lolliks. VAATA EELNEVAID POSTITUSI!!! Tõestus on täielikult olemas. Ega ma ilma asjata ei öelnud, et suumi enda prillidega eelnevat teksti.


  3. V!rus kui vana sa oled? Sinu postitatud tekst ka väga rendiga kokku ei lähe, mine esita enda küsimusi küsimuste alafoorumis. Sulle pole ikka kohale jõudnud, et estpro omanik ründas minu serverit. Nende serverit ka rünnati ja tema kirjutas, et mina ründasin neid. Wavecom pani selle jutu järgi minu vpsi kinni ja ei taha mulle raha tagasi maksta, sest mina olevat neid rünnanud. Mina olen see kannatanu, keda rünnatakse, siis võetakse vps ära ja raha ka tagasi ei saa. Nüüd on juba asjad chill ja wavecomi qutid on ka hakanud aru saama, kuidas asjad tegelikult on.


  4. Asi ongi selles, et mingi nolk estpro tont ddosib mind lampi ja minu vps pannakse kinni ja järgmise kuu raha ei taheta tagasi maksta, lihtsalt sellepärast et mingi tattnina ddosib. + Wavecom andis neile minu ip aadressi, millele ka kerge ddosi sain. Esialgu lähen tarbijakaitsesse, et enda saamata jäändud vpsi kuu raha tagasi saaksin.


  5. Täpselt nii, närvi ajab kui mingi vend lampi ddosib ja ei julge seda tunnistada, minu serverid on maas tänu teie imelisele ddosi "testimisele". ("lol, pole selline debiilik nagu sina, ei raiska raha selle sita peale

    ...paras kui ddosi saate siis tead et pole väga m6nus") - nagu ma aru saan on teie serverid ka maas, ilmselgelt paras.

    Ma ei saa aru miks sa nii loll oled, hakkad vastu.. ei oska vabandada ja asi oleks korras.


  6. Anname siis üheks kuuks aktiivsele inimesele test serveri, kes oskab ise serveriga tegeleda. Muidugi saab ta seda ise edasi rentida.

    Me ei aita tasuta serveri saajat, kuna kui ta rentima ei hakka siis server on ainult 1 kuu püsti ja selle nimel "higistada" ei ole mõtet.

    Võtke meiega ühendust ning serveri saamiseks peavad olema eelnevad kogemused. Servereid mida valida on SAMP, MTA ja CS 1.6

    Sõnumisse: nimi, vanus, eelnevad kogemused ning server (SAMP, MTA või CS 1.6)

    Sõnumid saate saata emailile first@email.ee või kontakt lehel http://www.first.ee/kontakt.php


  7. Alustasime mänguserverite rendiga 2014. aasta jaanuaris, kui tekkis idee hakata pakkuma odavaid Counter-Strike, Minecraft, SAMP ja Teamspeak servereid ning nii hakkaski meie tegevus laienema ja hakkasimegi servereid hostima, pakkudes head supporti ja häid hindu.

     

    Serverite hinnakiri:

    Counter-Strike 0.5€/slot

    Minecraft 0.2€/slot

    San Andreas Multiplayer 0.1€/slot

    Teamspeak 0.05€/slot

     

     

    Rohkem infot leiate meist meie kodulehel. Servereid saate tellida mänguserverite tellimislehel.

     

     

    http://www.first.ee

    first@email.ee

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.