Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

g0ll

Liikmed
  • Postituste kogus

    53
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas g0ll


  1. täiesti tavalised on geid. nende halvustamine "haha vaata poisid hoiavad käest kinni" stiilis on lame ja näitab su enda madalat taset. see on nende orientatsioon, neid ei tõmba naised lihtsalt (naiste puhul vastupidi ofc) ja nad ei saa sinna midagi teha, neile meeldib see. geid on vähemuses. vähemustega ongi see värk, et kunagi ei sallita. endal geidega erilisi kokkupuuteid pole olnud, sõpru-tuttavaid geisid pole, aga nii palju kui suhelnud olen linnas, siis täiesti normaalsed, sõbralikud inimesed.


  2. Kuna ise enam RS'i ei mängi, siis müün sellist kasutajat:

    rs.png

    Combat 71, 3-kohaline screen name, quest pointe 60, blackmarke pole, Recipe For Disaster'i addy glovede tegemiseks on skillid, questid olemas. Ainult see Monkey Ambassador'i RFD osa vaja ära teha (ei ole raske, ei võta kaua aega). Pangas on veel igasugu kive, mille eest saab xp, seed'e, potion'eid ja muud junki. Olen esimene, ainus omanik.

    Raha ma ei tea palju tahan.. alghind 10 eurot.

    Kontakteerumiseks msn [email:1y89hwzd]goll1@hotmail.com[/email:1y89hwzd] või siis PM. Tehingutest rääkides on mul ******.ee/cs ja rune24.ee mitmeid positiivseid tehinguid ning võimalus ka H2H Digifestil juuli lõpus.


  3. Kasutajal igati normaalne nimi. Pole numbreid ega midagi. Olen kasutaja esimene ja ainus omanik. Müün ta siis maha 1 pini või raha eest. Pank väärt 100-125k. Questidest lost city ja monkey madnessi pre-questid tehtud ja osad veel. Kasutaja on f2p. Võin ette käia, kui oled usaldusväärne. MSN: [email:bena9vpk]goll1@hotmail.com[/email:bena9vpk]

     

    stats.PNG

    login.PNG

     

    bump. müün väga odavalt, niiet pakkuge.


  4. Raha nagu ei tahaks anda. RSGP võin maksta kuni 3 milli (olen f2p, ise teate, kuidas raha ümber saab kanda). Ja siis on mul üks kasutaja. Usaldatavatele võin ette käia.

     

    stats.PNG

    Kasutajal hea nimi, pole numbreid. Tavalised pure questid tehtud (Lost city ja MM jaoks vajalikud questid.). Panga väärtus 100-125k. Kasutaja on f2p. Mingeid recoverysid pole, müüjale võin pilte ka teha, praegu ei viitsi. Olen kasutaja esimene ja ainus omanik.

     

    Kontakt: [email:27cpff5i]goll1@hotmail.com[/email:27cpff5i]

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.