Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Karistaja

Liikmed
  • Postituste kogus

    339
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2,240 [ Anneta ]

Postitused postitas Karistaja


  1. Minu niiöelda 'suve' projekt ehk suurim senistest. Ka see video on tehtud ühe konkurssi eesmärgil tutvustada klassikalist muusikat koos animatsiooniga ja et nägin selle kallal ka kõige rohkem vaeva, loodan konkurssil üht-teist saavutada. Mina ei tea, kuidas suhtute teie sellisesse muusikastiili, ent ma siiski loodan mitte enda marki siin täis teha. Aitäh.

     


  2.  

    20 minuti töö. Filmitud Nikon D3200'ga, monteerimine & color grade by AE.

     

    //E: Minu võileiva tegemisoskustes ei kahtle keegi..

     

    ____________________________________________________________________________________________________________

     

     

    Thing is startin' to get serious ..

     


  3. Esimest 2 on täitsa viis. Aga selline suur copyright unusta küll ära, jubedalt silmale häiriv ja üldse mitte sobiv. Tõmbab kogu tähelepanu endale.

     

    Täiesti automaatselt lükkasin selle copyrighti peale ega pööranud üldse tähelepanugi .. nüüd jääb endalegi veidi imelik tunne. Üritan järgime kord kas siis üldse ära jätta või siis mõnda nurka tillukese nime lükata. Ent tänud siiski positiivse vastuse eest.

     

    Mulle meeldib teine:D Hea nurk ja valgus.

    I must agree .. tänud .


  4. Võtan siis julguse kokku ja postitan siia teemasse üle pika aja. Umbes kuukene (siia-sinna) tagasi sai ostetud endale esimene peegelkaamera, milleks valisin Nikon D3200 + kit lens. Viimased nädalad olen palju praktiseerinud ja harjutanud ning valisin välja mõned ilusamad pildid teiega jagamiseks. Järk-järgult hakkan seda blogi tolmust puhastama, viimane postitus siiski aasta tagasi.

     

    [spoiler=pildid]

    hDPCiRj.jpg

     

    ypMhAQj.jpg

     

    5MJ0huC.jpg

     

    ve97WdU.jpg

     

     

    Kõiki pilte on PSis veidi lihvitud ja nihvitud, et linnarahvale ikka meeldiks.


  5. Hei!

    Mõtlesin, et tegeleks animeerimise kõrvalt ka veidi reaalse filmimisega. Ja nagu ikka, siis kaameravalik on ilmatu. Seetõttu küsingi teie abi, mis oleks kõige mõistlikum ost, mis salvestaks 1080p ja jääks alla 300 euro?

     

     

    Euronics tundub pakkuvat üpris spetsiaalset videokaamerat, nimelt Canon Legria HF R46 (siin). Videokaameratest tundus see üks parimaid. Kuid tänapäeval pidavat juba DSLR kaamerad nii head olema, et ka nendega oleks võimalik reaalset filmi teha.. siiski ei suutnud ma midagi hinnakohast leida. Kas neid siis nii odavalt müügil polegi või ei märganud ma midagi? Ja kas filmimiseks oleks üldse mõistlik DSLR võtta?

     

    Kogu selle segase jutu tipuks - kas teil on mulle soovitusi, missuguse kaamera ma siis lõppude lõpuks võtma peaksin?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.