Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Karl Erik

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    1 769
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    333 [ Anneta ]

Postitused postitas Karl Erik


  1. EUCIP Core examist jutt? Tegin 2 aastat tagasi, 3 moodulit oli. 15-st sooritajast olin ainus kes kõik läbi sai :D

     

    BCS koolituse materjalid on täielik rämps. Googlest veidi otsida siis olid päris asjalikud materjalid inglise keeles saadaval. Päevaga sai materjali läbi töötatud igatahes, samas taust oli olemas ja oli pigem kordamine.

     

    Muide BCS-is saab eksami keelt ka valida. Küsige kindlasti ingliskeelset, eestikeelses on väga halvasti tõlgitud terminid ja raske on poindile pihta saada.

     

    Edu ;)


  2. Redmi 4X kohta ei oska midagi öelda, kuid endal on Redmi Note 4 ja tõsiselt rahul selle ostuga. Aku kestvus on super, moderate kasutamisega olen saanud 4 päeva kasutades aktiivselt sotsiaalmeediat ning kuulanud pooled päevad Spotifyd. Mänginud midagi ei ole, kuid UI ise on väga smooth. Väärt ost igal juhul :)


  3. Müüa 44M 07RS

    0.80€/M

     

    Eelistan müüa kõik korraga.

     

    Oman SEB / LHV panka. Teiste pankade puhul ootan kuni raha on minu kontol.

     

    Skype tihe kasutaja ma ei ole, ühendust võtta läbi Facebooki:

    https://fb.com/karlerik.ounapuu

     

     

    Nimi: Karl Erik

    Maakond: Harjumaa

    Linn: Tallinn

     


  4. Kas keegi Bondkickiga ka tegeleb? Homme (06.02) avavad uue objekti 19% aastase tootlusega, periood 6 kuud. Liiga hea kuidagi, et tõsi tunduda. Samas tegemist on bullet-tüüpi investeeringuga, ehk igakuiselt makstakse vaid intresse ning lõpus tagastatakse ka põhiosa - äkki ongi 19% standard nende puhul siis vms?

     

    Suhteliselt värske teema see Bondkick tegelikult veel, ei tea kas sellest eemale hoida või käpp sisse pista, tahaks teie arvamusi ka kuulda. Siiani tiksun Twino platformil kus max tootlus mida olen näinud on 16%.


  5. Mõni kaamera ei olnud auto poole suunatud? Saaks poelt salvestuse küsida ju vms?

    Parkisin Järve Selveri tagumises väliparkla osas. Selveril endal kas ei olnud antud kohast videosalvestisi või ei viitsitud lihtsalt tegeleda, ise kaldun selle teise variandi poole. Peab vist värvisprei keldrist sooja tooma ning kevadet ootama jääma :D Praeguste ilmadega autol koguaeg sitakiht peal ning seega silma väga hullult ei kriibi - hea seegi.


  6. Pole ammu kirjutanud siia midagi, vist on nüüd õige aeg.

     

    Paar nädalat tagasi sõideti sisse. Või targudati, seda ma öelda ei oska. Igatahes Selverist kartulisalati ning limonaadiga välja tulles jäi silm tagastange peal pidama, plastikus vasaku tule juures mõra sees ning korralikult värvi maas, ütleks et ühe suure praetaldriku pindala jagu :D Ehk siis tolgus teinud hit-and-runi ning nüüd tuleb mul see omast taskust kinni maksta. Päris õnnetu.

     

    Märtsis oleks saanud ülevaatus läbi, seega mõtlesin, et käin täna ära ja proovin kuidas läheb. Läks hästi, tehniliselt korras, nii nagu ma ka ise arvasin. Ühe hüüumärgi siiski sain, selle eest, et lähituled olid reguleerimata (suunatud liiga alla) ning üks numbrituledest ei põlenud (jaurab koguaeg tegelikult, vahepeal põleb, vahepeal mitte, sellise koerailmaga ei taha väljas uurida ka seda asja). Uus ÜV 03/18, kuid suure tõenäosusega teeb seda siis juba keegi teine, eeldatavasti järgmine omanik.


  7. kõik 4 kasutajat on nüüdseks 2 day bänniga :D hueh, kõigil olid erinevad proxied ja lasin 2h korraga, 2h tegin ja 2h pausi ja 6h bottimist kokku, huvitav, üritan paar kasutajat juurde osta ja proovida kuidagi teistmoodi. stay tuned :D

     

     

    4 kasutajat ja 6h - loot

     

    d53bd5c1e36d65ce5ad7eb0022f69bdc.png

    eeb3c0d3d07a45907b87ab44092130da.png

    Tuttav teema kui bottisin 6 kasutajaga sama setupiga magic treesi :D

     

    http://www.jagex.com/privacy/privacy.ws

    Ehk siis põhjus on ilmselt ka selles, et Jagex jälgib su HWID-d ka, isegi nende privacy policys on see kirjas. Ctrl F "hardware"


  8. Nii, 1 leht on 100% valmis ja üleval, teine valmimas - umbes 50% valmis.

     

    Nüüd ootan kuni google indekseerib mu lehe, seejärel hakkan tegelema SEO küljega!

    Aadressi teed meile ka avalikuks või jätad pigem oma teada? :)

     

    Paar postitust tagasi oled maininud, et lehed hakkavad saama black- ja greyhat SEO-d, mida Sa selle all täpsemalt mõtled? Lükkad lihtsalt väikse fontiga konkreetseid keyworde lehele või midagi muud? Esimese asjana tuli pähe traffic exchange lehed, aga see vist SEO-d ei tõsta ning CPC mudeli puhul ka midagi sisse ei too?


  9. Müüa 25M OSRS, 0.92€ ea. Müün kõik korraga, jupitamisega jamama ei viitsi hakata.

     

    SEB / Pocopay / LHV / Bitcoin

     

    Muude pankade puhul ootan kuni raha on laekunud minu pangakontole.

     

    Skype: karlerikounapuu

    Enne tehingut saada kindlasti PM

     

    --

    Nimi: Karl Erik

    Maakond: Raplamaa

    Linn: Rapla


  10. Lahe ettevõtmine, edu!

     

    Kui õigesti aru saan, siis kavatsed teenima hakata ainult CPC pealt - ehk siis peadki praktiliselt blogi taolist asja ning mingit e-kommertsi külge ei keevita?

    Kuidas artiklid kavatsed teha, kirjutad ise või sebid mingi copywriteri kuskilt Fiverrist? :)

     

    [spoiler=blah]

    Olen mõelnud ise midagi sarnast teha, kuid contentina oleksin kirjutanud reviewe toodetest ning visanud terve saidi Amazon Associates linke täis, lubavad 6% minu tehtud lingi pealt+ igasuguseid bounty rewardeid alates $3, aga mõtteks ta jäigi.

     

     


  11. A record domeeni DNS tsoonis vaja teha VPSi / TS serveri aadressile.

     

    Protsess ise sõltub sellest, et kas oled domeeni juba mõne veebimajutuse paketiga sidunud või ei ole. Kui oled, siis saab DNS tsooni muuta veebimajutuse pakkuja halduspaneelist (WHMCS, cPanel, Webmin vms), kui ei ole, siis on sul vaja kasutada mõnda DNS teenusepakkujat, Cloudflare on tasuta ja suht mugav.

     

    https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/200169096-How-do-I-add-A-records-

    https://www.dynadot.com/community/help/question/A-record-cPanel

     

     

    Kui hakkama ei saa, siis võin paari euromündiga asja joonde ajada. Skype: karlerikounapuu

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.