Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

aron123

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    228
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas aron123


  1. Jriseth ddosis blazecrafti jh. Torqhost võib tõendada seda. Ning kui sa selle kasti maha myysid siis miks see kes ostis pidi just meid ddosima? Ning saadan ovhsse kirja ära kui just väga soovid.

     

    Mis pilte teil vaja on? Kui koju jõuan siis võin teha pildi torqhosti kirjast


  2. Griefikindlus seisneb selles, et kõik sinu lõhutu on võimalik HawkEyega kõigest mõne commandiga korda teha. Kui leidsidki mapilt katkisi maju, ju siis maja omanik enam ei mänginud, ei andunud teada, et ta maja lõhutud on. Niisama ringi lennates ei leia ka kõike üles. Samuti ei panda kaitset igale onnile, mis tehakse ja siis maha jäetakse. -.-

     

     

     

     

    Kas omanik peab siis 24/7 koguaeg orjama servus? Oma elu olla ei või? -.-

     

    Kaitse võiks küll peale panna. Rõve lihtsalt vaadata neid katkisi maja, mis sest, et maja omanik enam ei mängi. Ehk sellepärast ta ei mängigi enam, sest ta maja griefiti ära.


  3. Soovitage head programmi nagu movie maker vms. Ei tea mis nende programmide õiged nimed on:D

     

    After Effects parim, kui sellest aru ei saa siis Sony Vegas. Kui sul Mac siis Final Cut Pro. Vennal mac ja see sitaks hea ikka(final cut)


  4. Miks teie leht eolithic.eu on netpointis? Miks te seda VPSile ei pane?

     

    Ning miks hinnad nii kallid on, te ju hostite seda kõike 10 eurose VPSi peal?! Miks keegi peaks teilt tellima kui ta ise saaks juba odavamalt sama VPSi tellida Torqhostilt.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.