Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Pludu

VIP
  • Postituste kogus

    290
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    538 [ Anneta ]

Postitused postitas Pludu


  1. Proovisin ka ära, tundus väga soliidne ja kõik oli smooth, aga ainuke asi mis häiris oli bootimis ja startupi aeg. Bootis desktopile ~2 minutit ja sama kaua läks startupiga desktopil, et kõik funkama hakkaks. Ise arvan, et boot ja startup olid sellepärast nii aeglased, et tegin upgrade windows 7--->windows 10 ja siis jäävad vanad windows 7 failid jms alles. Kunagi hiljem teen clean installi, hetkel aga jään windows 7 juurde. :P


  2. Tervist,

     

    Selline lugu siis, et tahan windows 8.1 reinstalli teha. Tegin Microsofti enda programmiga bootable USB ka. Arvuti tuvastab ilusti USB, võtab setupi ette, aga siis ütleb, et vajalikke faile ja draivereid ei leitud. Kõik failid peaksid USB peal olema.

     

    Milles probleem võiks olla?

     

    // Sain korda, võib teema kustutada/lukku panna

     

    /// Proovisin teisi USB-pesasid. Lõpuks funkas.


  3. Tervist,

     

    Selline probleem siis, et kui kuskil tahan mic'iga rääkida siis taustal on VÄGA hull sahin. Settingud on kõik korras ja boost ei ole üles tambitud. Lisan ka seda, et erinevate programmidega testi tehes on see sahin väga erinev: Skype's on ühtlane, TeamSpeakis aga läheb valjemaks.

     

    // Kasutan Siberia V2 mici.

     

    TeamSpeak'i settingute mic test

    http://vocaroo.com/i/s1zRSOrANBKd Sahin läheb järjest valjemaks ja lõpuks on täielik darude sandstorm.

     

    Oskab keegi tark midagi öelda? Plaanin ise ka uut helikaarti osta, sest see integreeritud helikaart midagi head pole :D

     

    Ette tänades Pludu


  4. Sõber ostis endale CSGO RU key, aga ta ei saa seda aktiveerida Eestis. Kui kasutada proxyt, et ip muuta, ning peale installimist ja ip tagasi vahetamist, saab ta seda mängida?

     

    Soovitage ka sobivat programmi, kui asi peaks töötama.

     

    Ette tänadades Pludu


  5. Tervist,

     

    Ostsin uue monitori, aga olid mustad ääred. Catalyst Control Centerist sain peaaegu korda, aga üles ja vasakule äärde jäi ikka must triip. Auto. adjustment pole hetkel saadaval. Ei saa screenshoti ka teha, sest see ei jää peale. Kasutan HDMI kaablit.

     

    Oskab keegi aidata?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.