Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MoneyMiner

Liikmed
  • Postituste kogus

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas MoneyMiner


  1. Oh yeah!

    Time to buy Minecraft Beta :D for 15 € :( .

    Ma panen, siis oma nimeks ma mõtlen SexyHobbit ja kui keegi tahab muga mängida, siis ta leiab mu üles eesti minecraft beta servudes.. Nkn servereid on 2 ja ma mängin mõlemad :D

    Varsti hakkan videosi tegema ka seal :D


  2. Proovi rääkida inglise keelt nagu rahuliku flowiga, sa ütlesid hope eesti keelselt tuimalt, proovi nagu lasta, ja proovi, et müra taustal pole.

    See müra on mängust ja ma ei sa rahuliku flowiga rääkida kuna ma olen närvis XD


  3. Amnesia - The Dark Descent Video [sCARIEST GAME OF 2011]

    Selles videos mängivad kaks poissi ühte mängu mille nimi on Amnesia The Dark Descent! Need poisid räägivad seal inglise keelt, aga tegelt nad on eestlased . Räägitakse, et Amnesia on kõige hirmsam mäng 2010-dal aastal, et iga inimene kes mängis Amnesiat, alati nii kartis ja ühed karjusid kui nägid esimest koletist seal!

     

    VIDEO:

    http://www.youtube.com/watch?v=UEPsgx31soo

     

    IGA UUS AMNESIA GAMEPLAY VIDEO TULEB IGA PÄEV!

    Kui sa tahad näha uusi gameplay-si ,siis vajuta siia .


  4. Playstation 3

    Soovitan Playstation 3-me kuna see on poole võimsam kui XBOX 360. Ma olen ise proovinud XBOX 360 ja mulle ei meeldinud kuna sea XBOX 360-nel on väga ebamugav pult või mis iganes te seda nimetate. Playstation 3-mel on minu arust poole parem pult ja Playstation 3-me Network on tasuta, aga XBOX 360-ne networki eest peab maksma raha aastas. Playstation 3-mel töötavad kõik mängud ja sellepärast ma soovitun Playstation 3-me rohkem kui XBOX 360.

     

    Mängud mis mul on Playstation 3-mel (FULL VERSION) :

    Assassin's Creed Brotherhood , Assassin's Creed 2, Assassin's Creed, Call of Duty: World At War, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Black Ops, Portal 2, Marvel, Need For Speed: Undercover, Harry Potter And The Half-Blood Prince, Star Wars Force Unleashed, Star Wars Force Unleashed 2, Little Big Planet, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield, 50 Cent, Grand Theft Auto 4, Grand Theft Auto 3, inFAMOUS 2, Resistance 3, Sorcery, Twisted Metal, UNCHARTED 3: Drake's Deception, The Ico and Shadow of the Colossus Collection.

     

    Mängud mis on mul Playstation 3-mel (DEMO) :

    Mul on peaaegu kõik Playstaton 3-me demod. (5-10 demot ei ole)

     

    Minu Playstation Network Kasutajatunnused:

    Hs-Pro-Rix , MoneyMiner (UUS) .

     

    Ma ostin oma Playstation 3-me 2010-dal aastal!

     

    Rohkem infot ?

    www.MoneyMiner.com

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.