Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

d3Vine

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    437
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas d3Vine


  1. Siin suht palju nolajaid. Ma nägin kunagi mingis teemas tiitlit "Gamer", sarnane nendele mis pooltel siin foorumites - Annetaja, Kunstik, Eeskujulik jne. Mäletab keegi kus teemas see oli? Ma mäletan see oli vist üks modedest, kes pakkus seda ja see oli vist millegi võitmise puhul, olgu see siis LAN Csis või FIFA CUP or whatever.

     

    You know, you link it. Ty.


  2. Halftime. Barcelona 0-1 Real Madrid. #elclassico. Goal from Cristiano Ronaldo / CR7 on 11' minutes.

     

    Ei viitsi vist enam teist poolt vaadata. Tundub kuidagi igav, kui Valdest ja Villat/Pedrot pole platsil. Muidugi Sanchezil ja Fabregasel on oma koht tiimis, aga jah... keegi tuleks mujale vist saata.


  3. mingi idioot ga3 ajas paska steamis.

    täiesti uskumatu, ma vaatan #elclassico-t, see idu hakkab pakkuma mulle oma vene keelseid disce.

    Loe teemat tsort.. :facepalm: ja siis hakkas veel mingi "20 euro glgl" nahhui ebay lammas.


  4. Tundub natuke liiga vähe olevat seda 100 characteri.

    Proovisin mahutada 3 sarnast õhukest riba oma signatuuri.

     

    Miami_Heat.jpg

     

    ning suutsin mahutada ainult ühe.

     

     

     

    Keegi nõustub veel, et peaks äkki laiendama seda 250-300ni? Isegi quote ei mahu ära sinna 100 sisse, kui see quote natuke pikem on.


  5. Mm noo see pole reaalne kuna see oleks suht imelik. Pc usereid on kordades rohkem kui konsoolide omasid, aga küsimus oli siiski selles, et arvutit ei ületa miski ja nii see ka on ja jääb ka arvatavasti.

     

    Tegelt, PC usereid on rohkem, aga nad pole dedicated gamerid. Mu ema ei tule arvutisse, et minuga CoDi, FIFAt või Battlefieldi mängida. Ta loeb lihtsalt oma uudiseid ja kõik. Võid vaadata steami statse. Üldjuhul averageb Call of Duty mäng sama palju release day-l Xbox 360il, kui PC-l on Steamis gamere kokku.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.