Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

heyyaman 3

Liikmed
  • Postituste kogus

    274
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    231 [ Anneta ]

Postitused postitas heyyaman 3


  1. Tervist kõigile,

     

    Pikemat aega krüptoraha teemat lugedes vahvlis tuli ka huvi selle vastu ning mõtlesin alustuseks 100 € mängu panna. Ise suurt ei taju midagi kui nii palju, et asi algab vist Coinbase-st või Gdax-est ning siis sealt edasi kannad coinid Binance.com. Samuti sain aru ka kauplemis viisidest, et day-trading ja siis pikaajalised investeeringud (kumba eelistada?). Küsimus selles, et millist coin-i siis kõige pealt oleks mõttekam osta(selle all mõtlen coinide ostmist Coinbase-st või Gdax) ning millistele investeerida Binance.com veebisidel? Mida tuleks panna tähele coinide ostmisel ja millal oleks õige aeg osta coine?

    Kindlasti jäi mul midagi küsimata ning oleks hea, kui peale küsimuste vastuste jagaksite veel mingeid olulisi teadmisi ja oskusi krüptovaluuta alal . :)


  2. Müüa väga korralik kasutaja. Esimene omanik ja kontoga tuleb kaasa email! Müün kasutajat, kuna runescape ei paku enam pinget ja mõtlesin, et keegi võiks juhtimise ülevõtta ja konto maxi ära teha.

     

    Kontol on olemas arcane ja rigour pray-d, full house ja pildil olevad asjad!

     

    banme.png

    LOGIN_.png

    dfgd.png

    Pank.png

    PRAY.png

    QP.png

    STATS_.png

     

     

    Teie pakute hinna. Kiiret müügiga mul pole.

     

    Reiko

    Lääne-Virumaa

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.