Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

sMog.

Liikmed
  • Postituste kogus

    427
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Postitused postitas sMog.


  1. Ilmselt panevad kohe kinni. Kasutustingimustes see kindlasti ilusti kirjas, et võivad lepingu lõpetada sellise rikkumise korral.

    Ainukesed asjad mida ma saan sul soovitada teha:

    • Panna Cloudflare peale, see takistab TCP rünnakuid. Teamspeak ise UDP pordi peal, seega UDP rünnakute eest see ei kaitse.
    • Uuri kas on võimalik mingi firewall/iptables seadistada mis takistab floodimist. (pole kõige parem kaitse)
    • DDoS kaitse tellida? (suht kallis)

     

    Kui cloudflare panin paele ei saanud üldse TS3 ühendada. Mul ka koduleht sama vps'i peal. Pmst mõned said ja mõned ei.

     

    Väiksemad amatööride rünnakud saab tõesti ära hoida iptablesi abil.

    -A INPUT -p tcp --tcp-flags ALL NONE -j DROP
    -A INPUT -p tcp ! --syn -m state --state NEW -j DROP 
    -A INPUT -p tcp --tcp-flags ALL ALL -j DROP

    Põhimõtteliselt blokib ära syn-floodi, tühjad packetid ning XMAS packetid, mida kasutatakse serveri ressursside raiskamiseks.

     

    Best bet oleks võtta lihtsalt mõni VPS, millel tuleb hardware DDOS protection kaasa - Eestis selliseid minu teada vist ei olegi.

     

    Kasutan sellist https://github.com/jgmdev/ddos-deflate kas soovitate ka iptablesi settingud ikka kasutada ?

     

    Suured tänud ka abieest :) poleks uskunud et niihead tagasisidet saan ! :)


  2. See ei ole vabandus suhtuda väiksematesse klientidesse nagu rämpsu. Klassikaaslasele öeldi "mine kooli tagasi" kui tekkis lihtne küsimus arvete kohta.

    Endal ei ole klienditeenindusega halbu kogemusi ega pole ka DDoS saanud aga igaks juhuks kolisin projektiga välismaa dedi peale "Vultr.com". 24h jooksul tuli ticket, et meil on serveris turvaauk ja koos näpukatega kuidas seda parandada, väga super klienditeenindus.. kohe näha, et hoolitsetakse klientide eest.

     

     

     

    Võid proovida veebimajutus.ee. Kui Pubgamers visati Wavecomist minema kolis see veebimajutusse üle, nad annavad hoiatuse kui sinu vps-le tekkib DDoS (3 hoiatust ja alles siis tekkib probleem). Kuidas Zone.ee suhtub sellistesse rünnakutesse, seda ma kahjuks öelda ei oska.

     

    Ma maksin lausa 3 kuu eest korraga.. Kas nad panevad vpsi kohe kinni või saab failid tagasi ?


  3. Wavecomiga on see asi, et kui TS server peaks DDoS saama (TS serverid on DDoS magnetid) siis oled sa sealt läinud. Neil on zero-tolerance DDoS vastu, klassivend kunagi hostis seal Pubgamers TS-i. Väga halvad kogemused nendega. Klienditeenindus väga ebaviisakas.

     

    Oh damn.. Mis oleks siis järgmine :D


  4. https://www.zone.ee/ - Ei tea kas just odav aga kindlasti hea.

     

    Zone.ee on küll kallis kuid väga kvaliteetne host, ise soovitan soojalt parem panustada natuke rohkem ja saad kvaliteet vpsi.

     

    Pean nõustuma s4be'ga, vägagi kvaliteetne host, tahad parimat siis pead ka neile andma "parimat" vastu, ehk suuremaid summasi.

    Arvestades, et kasutad FastVPS mis minu arust on 24/7 probleemidega siis oleks mõtekam kiiresti vaadata välja välismaalt kuskilt endale mingi VPS, usun, et Soomes või Lätis on üsnagi sama head serverid saadaval aga odavamalt.

     

    Läksin juba WaveCom-i https://www.wavecom.ee . Kuulsin et see kah väga kvaliteetne ja isegi hostid viivad enda servereid neile. Loodame parimat :) Teamspeak 3 on üleval koduleht veel maas ja ts3 scriptid ja kui ka botid veel maas.


  5. Tervist, mõningad inimesed on juba vast kuulnud sellisest teamspeak serverist nagu thasmog.eu või siis kodulehest või inimesest. Ühesõnaga mul on teamspeak server mis alustas enda teekonda saksamaal. Aga kuna soovin alati enda klientidele parimat siis mõtlesin kolida eestisse. Seega otsin uut eesti hosti odava hinnaga, aga kindlasti mitte kõige odavamat sooviksin et töötaks asi ja korralikult, oleksin mitme aastane klient.

     

    Olen ära kolimas hetkel FastVPS ja ei soovita seda mitte kui kellelegi. Võibolla neile kellel pole UDP porte vaja.

    Esimesel kuul oli probleeme ühendusega, süüdistasid mind et minu netil jama. Neile ei jõudnud alguses kohale kuidagi et kõigil tõuseb ping soovisid igasuguseid teste. Panin FB lehele neile 3 tähte 5 ja kohe järgmisel päeval oli probleem korras.. Nii teisel kuul sain DDoS'i turvalisuse pärast soovisid et ma enda IP vahetan. 23€ ja vahetus tehtud. Ja nüüd see kuu sama jama. Minuarust see ei ole normaalne et pean igakuu kokku väljakäima 28€ ja jamama igast asjadega. Support tundub kah suht algeline vastavad küll kiirest aga ei oska öelda. Ühesõnaga võib öelda et on hinda väärt kuna on odav aga mitte minujaoks.

     

    Osaks keegi soovitada minule uut sobivat hosti ?


  6. Töötab küll videokaart selle emaplaadiga kuigi soovitan ikkagi võtta emaplaadi mis toetab pci-e 3.0 kuna siis graafikaart töötab paremini. Et põhimõtteliselt oleks raharaiskamine


  7. Tervist !

    Kas teema nime vahetus on võimalik või peab uue teema tegema ?

     

    http://vahvel.net/showthread.php?165281-Uus-TeamSpeak-3-server-%21-IP-ts-thasmog-eu

    Oleks vaja selle nimi ära vahetada oleme nüüd kolinudka lõpuks eestisse ja ei ole kõige uuem ja on olnud suuri muutatusi viimaselajal seega ta on palju areneneud.

    Aga nimeks võiks tulla: THASMOG.eu Teamspeak Server | IP: thasmog.eu | 512 Slot

     

    Äitäh ! :)

     

    EDIT: Leidsin juba :)


  8. Kuna youtube andis teada et hakkab livestream apit muutma, ja nüüd juba saab yt 60fps striimida. Twitchis on raske partneriks saada ja non parteri max on 2500bitrate. Twitchi chat api on veel parem aga usun et youtubel läheb paremaks. Youtube max bitrate oli vist mingi 9000 ise striimin 7000 bitratega. Ja youtube salvestab ka videod #yolo maksimum 8h. Hiljem saab vaadata ja kommenteerida ka neid. Usun et YT läheb twitchist ja hitboxist paremaks.

     

    LIVE WITH ESTONIAN MUSIC
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.