Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Sky^

Liikmed
  • Postituste kogus

    57
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Postitused postitas Sky^

  1. Vac


    Ta ei ole esimene ega viimane, kes saab mitme kasutajaga ban korraga, mis samalt arvutilt sisse logitud :D

    xiitis mitme kasutajaga, nüüd sai valvelt rekti ja las ta istub nende bannide all, paras talle


  2. Paljugi mis ta ütles, nii sa kaugele ei jõua, kui usud kõike mis keegi ütleb. Kaitse palju tahad, faktidele vastu ei saa. Kõike head sulle tinkivinki.
    See on ausalt öeldes juba sinu mure, et sa seda ei usu. Mina kirjutasin sinna backdoori sisse ja nii, et shell ei teaks sellest mitte midagi. Mida siin enam arutada on? Kes kasutab seda, see kasutab. Mingit .sma faili jagamisele küll ei lähe, sellest võid vaid und näha. : )

     

    E//

    Ära pläma, see plugin on juba nii vana, et jube. Sa oled tohhuja vahepeal CSi mänginud ja tahad öelda, et kui läksid serveritesse mängima ei pannud kordagi tähele, et su ekraanile ilmuvad rconid jms muud möllud? :D

    Kahjuks pean sulle veelkord mainima, et STEAMID ei mängi üldse mingisugust rolli, see oli lihtsalt decoyks, seega ei tekkinud tema ekraanile mitte ühtegi "backdooriga" seotud teksti.


  3. Huvitav küll, mina lugesin koodist välja, et kogu see kama kuvatakse ekraanile siis, kui keegi ühendab sinu steamid-ga. Tohib paluda, et Sky teeks ise postituse, kus tunnistab kõik üles, sest sinu sõna ma väga uskuda ei taha.
    Ükskord, kui shelli kodus ei olnud, siis võtsin tema arvutist SMA faili mälupulgale ning kirjutasin sinna backdoori juurde enda teadmiste alusel. Hiljem laadisin selle taaskord tema arvutist üles FTP-sse vana plugina asemele. Shelli STEAMID oli ainult decoyks, tegelikult on selle STEAMID jaoks üks klausel veel, seega ei olegi oluline tema STEAMID. Tema ise ei teadnud sellest mitte midagi.

  4. Oh sa vaeseke ceesti.eu kommuun. Mis te küll saavutada üritate? See, et kui teie ei suuda kõike paroole muuta ning jagate neid nö. "avalikult" igale teisele inimesele, siis ei ole vaja hiljem hakata vinguma selle üle. Lihtsalt mõelge mida te teete ja kuidas te teete oma suure suuga nö. "kommuuni". Muideks oli teie foorumis ka nö. "turvaauke", mida oli võimalik ära kasutada admini konto saamiseks ning võib-olla ka hiljem andmebaasi andmete saamiseks. Ma ütlen teile ainult nii palju, et kui ei oska teha foorumit/serverit, siis ei ole ka mõtet teha. Peaadmin vahetub PMST iga päev ning paroolid jooksevad inimestelt inimestele. Saite vähemalt "jõuludeks tegevust".

     

    Shelli galileo.. Tõsiselt, kas te (bewst decompile skillerid 2k13) väidate ka nüüd, et CSF anti-cheat's (CDHack detector) on "kasulik backdoor" sees? Miks te küll seda pluginat siis kasutate, kui te leiate sellest pluginast nö. "backdoori". See, et pluginas on tema STEAMID, see ei tähenda mitte kui midagi. Nagu juba ütles, siis plugina tegi aastal 2009, kui ta ei olnud veel hea programmeerija ning katsetas paljusi asju. Selles pluginas EI OLE mitte ühtegi backdoori sees. Ta ise kasutab ka enda eestikeelset galileo packi ja kui te tõesti arvate, et seal on mingi backdoor, siis minge ja testige oma "wannabe decompile master taset" tema serveri(te) peal. Kukute alusetult süüdistama täiesti süütut inimest, kes ei ole midagi teinud.

     

    Ja, Wast, miks küll järra Tonight kirjutab teie nime alt või miks te kirjutate tema teksti? Ma tean Wast, et teil puuduvad igasugused oskused midagi decompileda, rääkida millestki, mida sa abosluutselt ei tunne. Ehk siis, milleks edastad selle isiku teksti? Kas ta ise ei julge siia midagi kokku mäkerdada?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.