Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ga3ttpom

Liikmed
  • Postituste kogus

    324
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas ga3ttpom


  1. No ühega sa saad põhimõtteliselt lihtsalt lood hästi järjest mängida ja juba valmis tehtud mixi lasta. 2 keerutajat oleks vaja, et laivis lasta järjest laule, teha nende vahele head üleminekud. Niiet ühega pole väga midagi teha ;) loomulikult, kui sa tahad hea DJ olla :D


  2. Miks sulle layer ei sobi? Photoshopi põhimõte ongi layerdamine. Kui sa ei taha eraldi layerina, siis lõika see ikoon välja sealt layerist ja kleebi backgroundi peale. Või vali mõlemad layerid ja vajuta convert to smart object.


  3. Tervist, mul on probleem läptopiga.

     

     

    Alguses kui ekraan hakkas tuksi minema, siis pilt virvendas ja nüüd nii, et pilt ette enam ei tule, aga arvuti töötab ise enesest.

     

     

    Kas võib probleem selles olla, et mingi juhe kuskilt lahti

    Pakun, et selles asi ongi.


  4. Täpselt nii see on Karl Erik.

     

    Nende rami probleemiks pakuksin ma, et vaata üle rami moodulid, et kuidas nad emaplaadi küljes on, et kui loksuvad vms siis lükka tagasi aga ainult siis kui arvuti kinni ja vooluvõrgust väljas. Teine varjant oleks kontrollida mälusid spetsiaalse programmiga mis testib mälud ära ja kui mäludel midagi viga siis ta ütleb seda (kahjuks selle nimi endal meelde ei tule, kuid kui keegi teab siis võib öelda).

     

    memtest64

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.