Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

KaJaKaRaJaKaS

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    187
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    94%
  • VP$

    231 [ Anneta ]

Postitused postitas KaJaKaRaJaKaS


  1. Oled kinni ELO-hellis? Ära vaata kaugemale, mul on Teile lahendus! Boostin teid odavalt välja teie silverist/novast, kasvõi MG2st. Vajadusel saan boostida ka DMGst ülespoole, kuid see võtab kauem aega, DMG - LE gap päris suur.

     

    Hind oleks kokkuleppeline, eelistan skinnides

     

    skype: olev.nigul

     

    Usaldusväärsetele käin ette, teistele mitte.


  2. Niisiis, 2013 maikuus ostsin endale Arvutitargast (Arvutikeskus) uue läpaka mängimiseks: ASUS G55VW : http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/g55vw/Asus-G55VW-156-LED-FHD-i7-3610M-GT660M-2GB-4G-500GB-DVDSM-Win8-64-bit-8645

    Hiljuti siis sattusin uurima veidi Thunderbolt'i kohta ning siis leidsin, et mu arvutil peaks olema see olemas. Surfades mõnda aega Google lainetel, leidsin palju lehti, mis sisaldasid infot uue G55VW väljalaske kohta, mis sisaldaski Thunderbolt'i. Segadus on nüüd selles, et Thunderbolt'i märki mul ei ole, kuid pordi sisu, kuju ning asukoht on täpselt seal, kus ta on uuemal väljalaskel. Sellest tuleb ka see segadus: kas see on tõesti TB (arvutitarga andmetes polnud sellest pordist sõnagi) või mingi muu julla, näiteks mini-Displayport, kuigi seda ei tohiks G55VW mudelil üldse olla.

     

    Niisiis, kellel on mingeid kogemusi, soovitusi, kirjutage aga palun alla, igasugune lisainfo toob kasu :)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.