Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kaurr

Liikmed
  • Postituste kogus

    771
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    777 [ Anneta ]

Postitused postitas kaurr


  1. Sain hiljuti hooralt klamüdioosi :D See reede tõmmasin end Tartus kinni ja nägin sama hoora ümarlaua baaris. Tahtsid oma seltskonnaga koos veel mult telo tuuri panna, ei läinud läbi. Hea, et end talitseda veel suutsin seal ja litsi ära ei poonud :D tegin märkuse küll, et tal on tarvis haigusega tegeleda.


  2. Nii,

    Otsisin päris pikka aega juba mingit keywordi mille baasil ehitada püsti endale dropshiping leht. KW SEO raskusaste on kwfinderi põhjal 29/100 ja kuus otsitakse antud sõnapaari 90k-110k kuus(poole aasta statistika), avg cpc $0.47.

     

    Keyword on ka sellise loomuga, et seda googeldavadki inimesed kes on sellest samusest kindlast mandist ise kindlasti huvitatud.

     

    Plaan oleks ehitada siis pood ja teha korralik SEO töö, et põhilised kliendid tuleksidki just läbi otsingumootorite mitte läbi makstud reklaami.

     

    Missugused e-commerce platvormid on parimad just SEO poolelt? Shopify, Magneto vms? Missugusel platvormil on üleüldiselt kõige lihtsam alustada dropshippimisega(mis toetab parimaid DS pluginaid jms).

     

    Kas DS poe domeenivalikul pigem vältida otsest keywordi ja kasutada hoopis nö väljamõeldud brändinime?

     

     

     

    Hetkel rohkem küsimusi pähe ei tulegi, aga kuna tegemist on veel alles verivärske mõttega siis kindlasti hakkab projekti elluviimise käigus palju küsimusi tekkima.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.