Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

s4il

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Postitused postitas s4il


  1. Müün õpetust , kuidas saada seada ülesse oma moderator lehekülg...

    Kaubelda v6ite hinnaga..

    Minu leht on http://.394261.t35.com

    MSN:rainis.roo@hotmail.com

    EDIT: vana msn oli klassivenna msn ja kuna mul ei olnud oma msni, siis kasutasin tema oma-nii et kõik protestid sellel meiliaadressil lahendada mujal ja teemat mitte reostada ,.

    loodan et mõistate ...

     

    Phishing meetod on mõttetu ...


  2. Ma arvan et -Yep teeb õigeid teemasi ja räägib õiget juttu.

    Tra nahhui te spammite ja ajate igasugust paska, teema on tõsine.

    Ise arvan , et suhetes pea asu tunded ja üksteisest arusaamine.


  3. Juhuslikult said 2 ülemist postitajat banni just seepärast, et nad siin spammisid.

     

    Jagan mõttetera: "True love waits." Ei hakka tõlgendama füüsilist atraktiivsust kui armastust. Senikaua, kuni ei ole armastust kohanud, pidutsen täiega ning naudin vallalisust. Armastus on minu perspektiivis midagi sellist, mis võib nii tekkida kui ka olla juba olemas. See teine variant on see "esimesest silmapilgust" teema. Aga jah, kaldun arvama, et pikk ja ilus suhe tuleb nendel kahel, kes on juba nii mõndagi koos läbi elanud, kuna armastus on inimese kõige kõrgem tolereerimise tasand. :)

     

    Enda kohta on olnud nii, et vanasti sai ka lolli peaga arvatud, et olen armunud olnud. Tänaseks arvan, et armastust ma veel tundnud ei ole. Muidugi olen leidnud tüdrukutes, kes mulle meeldinud on, selliseid jooni, mida olen pidanud eriliseks ning unikaalseteks, kuid ei seosta seda armastamisega. Üldiselt, see on väga lai mõiste ning sõna, mis räägib kümnete teiste sõnade eest.

     

    Hea teema on! Ilmselt hakkan siia tihti kirjutama.

     

    Räägid väga õigesti , aitäh et kirjutasid selle siia.


  4. Jutt on väga õige kuid Jagexil on palju teisi mooduseid kuidas ta botte avastab, ütlen bottide turvalisusest ainult seda et powerbot ja epicot ei ole turvalised, sest nad kasutavad meetodit mille nimeks on BCEL mis muudab Runescapes olevat koodi. RSBots.net kasutab color & reflectioni et kasutada koodi mis treenib teie Acci. Jagexil on ainult kaks võimalust avastada RSBots.net botte :

    1. Kui bot feilib ja teeb väga väärakaid asju nt. käib niisama ymber panga mitusada korda.

    2.Teine põhjus on kerge, ärge Bottige HAIGET aega nt 3 päeva 20 min 14 sec. See on elus väga raske ja mõnes mõttes ka võimatu.

    Lisa informatsiooni jaoks käige järgmisel lehel:

    http://www.rsbots.net/powerbot-vs-rsbots/

    Edu

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.