Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

megahit

Liikmed
  • Postituste kogus

    3 802
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,048 [ Anneta ]

Postitused postitas megahit


  1. Settingutest oleneb ka kõvasti, aga jah serverist ka.

    Näiteks postpone progress vms võib kohe disabled panna.

     

    Ise mängin nii normal settingutega fps 25 kandis. On täiesti lampi pela pealt fps nii 40 peale läinud. Samas kui server on paar tundi täis olnud(60 inimest) siis enne resa on suutnud fps ka 10-15 peale minna.

     

    Aga noh eks need andmed käivad ainult ühe servu kohta, sest mujal ma ei mänginud.


  2. Panin mõni päev tagasi meeskonna nulliga müüki. Vaatab, mis ma nende pealt teenin, ehk lähen uuele ringile ning saan mingisuguse noortemeeskonna kokku panna. Meistriliigas ma igatahes oma tiimiga läbi ei löönud. :D Homme on tähtaeg ning hetkel natuke üle 30m tulekul. Soovin muidugi rohkem.

     

    Ise tegin samamoodi hooaeg tagasi ning peab ütlema, et üha rohkem kaob mänguisu mängust ära. Transfer market on noortest talentidest jumala tühi, kui ka tuleb mõni siis ma tavaliselt suudan selle maha magada. Ostsin ka vahepeal 2 defenderit mõlemad 25+ miljoni eest 18 aastased, aga adminid otsustasid tuimalt sellele tradele veto panna. Pärast tehti foorumis muidugi adminitele selgeks, et mingit ülemaksmist ei olnud, aga mina playereid tagasi ei saanud.


  3. /// dayz pelajad, kas oli mingi uus uuendus et sniperid spawnivad ainult heli crashidel nyyd, et enam neid barrackseilt ei leija?, ainuke asi et cz võid barnist leida aga räägis mingist dmr, m107 ja sellised?

     

    Spawnivad ikka. Paljud priva servud on küll ära võtnud need barracksitest, aga muidu spawnivad küll.


  4. Seal vaja whitelisti minna. 3kuud tagasi, kui seda ei olnud, sai mõnusalt häkitud seal. Telesin Cherno sniper maja otsa SUV-i jms.

     

    Ega 12 aastaselt keegi midagi muud ei ootagi.


  5. Eile sõdisime mingi klanniga 3v6 mingi 4 tundi jutti.

     

    Algas sellega, et üks meist läks eest ja avastas, et 5-6 autoline kolonn oli starys refuelimas. Seal said mõlemad pooled 3 inimest maha. Veidi aja pärast jõudis üks meist starysse tagasi, nägi, et 3 autot oli maha jäetud. 2 tükki pani põlema ning ühega hakkas meile järgi tulema. Leppisime kokku, et jookseme Mogilevkasse kus ta meid peale võtab, aga kui Mogilevkasse jõudsime siis avastasime, et teisel klannil oli täpselt sama idee ning nad olid ka Movilevkas. Ma lendasin kirvega Mogilevkasse ning võtsin M107'ga tüübi kirvega maha. Siis pmst mitu tundi järjest sõdisime seal, vastastel oli eelis, sest neid oli 2x rohkem, muidu poleks nad ellu ka jäänud seal, sest ma sain M107'ga 4 tüüpi maha enne kui mind maha võeti ning seda 10 minuti sees. Siis käiski mitu tundi andmine, vastased ei jõudnud ära ka minna, sest niipea kui nad hakkasid looti autodesse koguma jõudis üks meist kohale ning hakkas jälle segama neid.

     

    Vahepeal suutsime 2 nende autot õhku lasta, mis olid looti täis, rottisime neilt ühe auto ära ning saime kokkuvõttes ikka m107 tagasi.


  6. mega, ma poel mänginud 3kuud ja avastasin, et mu key banned. Häkkimisest on asi kaugel.

     

    Tegelt mitte ju. Hackisid ja mingi admin saatis info teatud kohta ning veidike hiljem tuligi ban.


  7. Paar päeva tagasi oli huvitav kokkusattumus, et pool serveri mängijatest käis 20 minuti jooksul peale resa north west airfieldi põhjapoolse barracki juures :D

    30 mängijat oli siis online.

     

    Lendasime mingi 5-6 inimesega north westi hueyga ning nägime, et mõned laibad oli all. Hüppasime siis alla ning tõmbasime ühe tiimi 3 inimesega metsas maha ning 2 tüüpi industrial buildingus maha. Samal ajal mingi eraldi tüüp proovis barracki lootima minna ning sai ka mere äärde saadetud. Samuti oli industrial buildingu ees 2 laipa üksteise kõrval kui me juba kohale tulime. :D

     

    Ja mõnikord kui me campime north westi ja on 50+ playereid online siis ei tule kedagi, mõnikord isegi terve tunni vältel.


  8. Täna läksin üle pika aja SE4, võtsin 3 tüüpi maha NWAFil, viimane oli päris loll. Nägin mingit backpacki sarnast asja kuuse all, aga kuna tüüp oli minu poole ja ma olin maja katusel siis ei hakanud laskma. Veidikese aja pärast otsustas tüüp püsti tõusta ning grana enda kõrvale visata ning sai siis kuuli ka :D

     

    Läksin tund hiljem online ning pool tundi kedagi ei olnud, kuni mingi ghilli tüüp jooksis otse barracki sisse, kuigi uks oli kinni, ning hiljem välja. Ei saanud clear shoti seega ei lasknud. Paar minti hiljem lendas PK truck ning UAZ lennukale. Ootasime siis ära kuni meie SUVi tiim kohale jõuab, aga kahjuks jäi action minust väga kaugele seega ei saanud mina midagi teha. Need tüübid võeti maha ning veits hiljem lendas huey lennukale. Õnneks mind ei spotitud, sest ma olin katusel, kust alla ei saa ning poleks saanud peitu minna.


  9. Loodetavasti Knicks suudab enda hoogu üleval hoida, annaks siis eastile veits tugevust juurde. Sest ega eelmine hooaeg ainult Heat oli ainuke tugev Easti tiim, kes oleks ka finaalis hakkama saanud, westis oli neid tiime 3-4.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.