Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Hidden Ninja

Liikmed
  • Postituste kogus

    3 461
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    4,127 [ Anneta ]

Postitused postitas Hidden Ninja


  1. Kasum peaks hakkama jooksma pärast kümnendat päeva, kui ükski bot bänni ei saa, eks näis mis saama hakkab.

     

    Pole RS botimisega kursis, küll aga sotsiaalmeedia kontode botimisega. Soovitan sul kohe algusest peast välja visata mõte, et loodetavasti ükski bot bänni ei saa. Tõenäoliselt ikkagi hakkad kontosid kaotama, sest ikkagi võideltakse selle vastu. Loodetavasti asja pooleli ei jäta peale esimesi tagasilööke. Selgesti 6 kontot jätavad väiksema jälje ja risk võib olla madalam kui tegeledes sadade kontodega. Edu.


  2. clan challenge number 217, group wealth 3339,6. See peaks ju hea clan olema?

    wealth hetkel 110.31, seega pisut alla 10 veel vaja, et saada 2nd world lahti.

     

    110.31 wealth @ 28.12.16

     

    Mul endal wealth hetkel 102.36 kuna vahepeal olin paar nädalat ebaaktiivne ja olin madala rankiga clannis liiga kaua. :D Nüüd vahetasin groupi ja üritan iga päev prestigeda. Group wealth 3604.80. Challenge number 192. See group on top 170s, võiks ikkagi top 100sse pushida. :D


  3. 275 siinpool yo

    vaheta klanne, otsi kus parem bonus ja pärast kui teine maailm lahti mine tagasi kus ennem olid ;)'

    rip hidden ninja lahkus klannist :(

     

    Jäin ka toppama ja läksin 2x parema boonusega clanni üle jah. Varem sain ühe prestige päevas teha, nüüd vähemalt kaks. lvl 102.


  4. Been there done that. Miks mitte kohe ära käia ja kaelast ära saada? Pärast sõidab ellu sisse nagu rong. Pealegi saad teada milline "rebel" sa oled iksdee irw roflmao

     

    Reaalsus on, et kui ei taha minna siis ei pea minema ja võib vabalt maksta need trahvid ära ning ongi kõik, kui nii parem on tema jaoks. Kui inimene arstlikusse kohale ei lähe, siis keegi järele ka ei tule.


  5. Järgmine loll kes neid kuradima kodutuid kasse ja koeri aidata tahab. Lihtsalt naljakas kuidas hoolitakse mingitest kassidest nii palju, nagu seal SNKT'S oli, annetati raha varjupaikadele, inimesed pole näinud vist kuidas need kassid paljunema suutelised on..

     

    Kindlasti ei anna häält talle nüüd

     

    steriliseerimisest ei tea midagi v? loomade varjupaikades tehakse sellised asjad ära.


  6. Kuid niipalju võib öelda, et kui väga palju vabariiklasi saab juhtivatele kohtadele, mida alguses ennustati, et kõik senati kohad ja asjad lähevad demokraatidele, siis võib juhtuda küll see, et surutakse paljusi asju läbi mis paljude jaoks nn "lollus".

     

    Nad said jah enamuse, aga USA ei ole Eesti, kus teerulliga asju läbi surutakse kui parlamendis on enamus. Seal ei hääletata päris sageli ühtselt. Seaduste läbi surumine on suur töö ja pole päris nii, et president ütleb ja tema partei teeb. Pealegi ei toeta nad kindlasti ühtselt Trumpi.

     

    Enamik presidente ei ole täitnud suuremat osa oma kampaania keskseid lubadusi. Eks Trump mingi aeg ütleb, et nende tolade süül ei saa neid asju teha.


  7. Küsitluste järgi oli Clintonil meeletu toetus, aga gg. Need küsitlused võiksid mitte olla, ega neid uskuda ei saa, viimasel ajal on näha olnud.

     

    Demokraadid olid nii kindlad, et trump on naljaasi, et panid kogu meedia esimese naispresidendi peale, kelle puhul tegelikult tegu korrumpeerunud ussiga. Oleks normaalne naine leitud, siis oleks ehk läbi läinud ka. Ma arvan, et Trumpist tuleb päris tavaline USA president, ma ei usu et ta päris idioot on nagu kampaaniat tehes tundus.

     

     

    Mulle meeldib, tuleb see seinake ära ka :)

     

    USA presidendil on palju võimu küll, aga riigiaparaat on seal siiski nii suur ja küllaltki iseseisev tegelikult, et reaalselt üks president eriti palju muuta ei saa. Küll vana sellest ise ka aru saab ja ta plaanid maha surutakse. Mingeid müüre jms ei tule kindlasti, selleks on piisav filter vahel, et lauslollusi läbi ei lastaks. Mingil määral võib piirata illegaalide sissevoolu küll.


  8. keegi selgitaks kuidas mängida, mida teha tuleb ? pole varem mänginud aga sittagi pole teha...mõtelsin et proovin järgi.

     

    mäng on suht self-explanatory. esialgu tapid ekraanil raha teenimiseks. selle raha saad investeerida erinevatesse äridesse, mis hakkavad automaatselt raha edasi teenima. lisaks saad osta erinevaid boonuseid ja level-upe et rohkem teenida. iga teatud aja tagant saad teha prestige, mis resetib su raha ja ärid. kuid selle eest saad boonuse, mis võimaldab rohkem raha teenida, et kaugemale jõuda mängus. iga pühapäev saadad sõdureid sõtta, saadetud sõdurite arv tõuseb iga prestigega. vahepeal teenid ka diamonde, mille eest saab osta tech carde. need annavad püsiva boonuse su äridele.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.