Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

raunokas

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    86
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas raunokas


  1. Ta lihstalt lambist tembeldab mind petturiks siin

    ta ise pettur, tahtis müüa paypal raha aga ma sain enne jälile et ta pettur

    oleks ka ise temalt peaaegu ostnud

    ma pole siin foorumis kedagi üle lasknud!

    kui tahate lugege minu positiivseid kommentaare, need räägivad iseenda eest

     

    Ampsu ise müüs mulle mittetöötava kauba, tema on ise süüdi!


  2. Väike update Silveri tegemistest!

     

    [h=6]Pidulised, DJ-d ja kõik elektroonilise tantsumuusika sõbrad, olge ettevaatlikud!

     

    14.aprillil toimus Klubis Trehv üritus nimega ''Hard & Loud'' mille korraldajaks ei keegi muu kui Silver Adov ehk Facebookis Silver Von Mullet (Hacktivity / Forbidden DJ), esinejatele kes Eestimaa erinevatest kohtadest kohale sõitsid lubati antud üritusel esinemise eest tasu nii transpordi, valgustehnika kui muude kulude katteks. Peale ligikaudu kahe nädala pikkust ootamist pole siiski ükski artistidest peale tühjade lubaduste ja peavalu midagi saanud, kord palus Silver endale Facebookis saata pangarekvisiidid, siis juba e-mailile kuid nagu hetkeks selgunud ei vasta inimene enam ei neile kui ka telefonikõnedele.

    Antud isik plaanib lähiajal korraldada veel vähemalt kaks üritust, mis kannavad sama nime ja järgnevatele üritustele kutsuda lisaks Eesti artistidele ka tuntumaid nimesid välismaalt (Alpha Twins ja Silver Nikan) kellele ka ilmselt samamoodi kuidagi külma teha.

     

    Siinkohal kutsuks inimesi ülesse ettevaatlikusele nii antud isiku üritustel esinemise kui ka piletite ostmise osas, kuna võib juhtuda et üritused lihtsalt ei toimu ning piletiraha ei hüvitata või esinedes saate samuti kulude katmise asemel korraliku peavalu ja pettumuse osaliseks.

     

    Paluks antud postitust jagada, et vähendada võimalike pettasaanute arvu ning hoiatada inimesi selle petturi eest.[/h]

     

    Kuidas see värk käib? Kas nii et kõigepealt esinejad teevad töö ära ja siis alles makstakse neile? Loogiline, et nii on suurem risk et võidakse üle lasta. Netis eriti keegi ei taha raha v. kaupa ette käia kui midagi ostetakse/müüakse. Põhimõtteliselt see, et esinejad teevad enne töö ära kui raha saavad on natuke vale ja eks kelmid selle peal väljas ongi.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.