Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

oliver12

Liikmed
  • Postituste kogus

    180
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas oliver12


  1. Ütleksin @drkmgc, et päris asjatu kartus. eBay's võib tõesti juhtuda, et müüja on pettur, kuid selle vastu aitab enamasti tema eelneva ajaloo uurimine. Amazon on aga väga usaldusväärne, niiet sealt tellides ei tasu küll midagi karta. Kui pakk tee peal kaob või saabub katkisena, on vaid paari kliki küsimus asenduskauba saamine.


  2. Tervist!

    Olen tegelenud mängude tegemisega üle 5 aasta. Kogemusi on selle ajaga tekkinud päris korralikult, kuid kahjuks puudub mul üks ülioluline anne - hea kunstimeel. Tahaks küll nagu joonistada ja teha, aga lihtsalt ei ole lihtsalt minu valdkond. Seetõttu otsiksi kedagi, kes tunneb huvi mängudest ja kes tahaks proovida kätt mõne sellise projektiga.

    Tulevane graafikameister ei pea olema tipptasemel, sest alati on võimalik areneda, kuid võiks olla loominguline(vahepeal endal ei leidu lihtsalt häid originaalseid ja huvitavaid mõtteid, mida mänguks teha) ja häid ideid täis :) .

    Enda kohta peaksin mainima küll seda, et minu tootlus (ehk valmis mängud) on madal, tihti just eelneva kunstimeele puudumise pärast või on ideed lihtsalt ära lõppenud.

     

     

    Aga igatahes, siin on pilte minu mängudest, mis ühel või teisel põhjusel kunagi pole valmis saanud( või mida ma hetkel teen)

     

     

    Tank Wars - 2 mängija vaheline või AI vastu pealtvaates tankivõitlus

     

     

    [spoiler=Pildid]screen1.png

     

     

    screen2.png

     

     

    screen3.png

     

     

     

    Nimetu Top-Down shooteri alge

    [spoiler=Pildid]nimetu_shooter.png

     

     

    Cheese Chase mobiilidele

    Sai katsetatud koostööd hinnavaatluse kasutaja Flacko'ga, kuid kahjuks ei leidunud piisavalt aega selle projekti jätkumiseks

    [spoiler=Pildid]cheese_1.png

     

     

    cheese_2.png

     

     

    Breakout - mäng, mida praegu arendan telefonidele(motivatsioonipuuduse tekitab kulunud idee)

    [spoiler=Pildid]pong_1.png

     

     

    pong_2.png

     

     

     

    Mänge teen programmiga nimega Game Maker Studio, mis on väga mõnus nii professionaalseks mängutegemiseks kui ka algajatele väga hea koht, kust alustada. Mänge on võimalik teha windowsile, linuxile, macile, androidile, iosile, tizenile, playstationile, jne.

     

     

    Kui tekib huvi, siis kindlasti kontakteeru!


  3. Tervist!

    Olen alustanud uue kanaliga nimega MadGamerz. Üldiselt olen plaaninud teha ka GamePlay videosid, kuid hetkel alustasin hoopis õpetussarjaga programmile nimega Game Maker. Tegemist on minu esimese valmis videoga, niiet juhtub väikseid koperdamisi siin ja seal. Lisaks millegipärast tekib mikrofonist paar krõbinat. Muidu sooviks teie arvamusi, mis meeldib/ei meeldi ja kas on soovi järgmisele osale?

     

    Kanali URL:

    https://www.youtube.com/user/Mdzgamerz

     

    Video:


  4. Lag peaks olema juba täna öösel parandatud, kui siiski see toimub, kontakteerume lionhostiga(pole normaalne, et 10 pluginaga 4GB server laggab). Kelle baasides on StGamerBoy ringi lennanud? Kas selle kohta on mingied tõendeid ka(ütles ta seda chatis, pilt, video, vms)? Ilma selleta ei pean ma seda lihtsalt laimuks. Tegeleme koguaeg serveri parandamisega( kuigi tavamängija ei pruugi seda kohe märgata). Enamasti on buggid, millest on teatatud juba parandatud, kuid vajavad restart, mis toimub öösel( või täielikku mängijaskonna nõusolekut)

     

    Oliver(MadzGamer),

    RaidLegioni omanik


  5. Tervist! Olen Raid Legion serveri omanik, ning tahaksin luua põnevama ja uuenduslikuma PvP/Grief serveri, kui seda on enamik praegu. Sellega seoses tahaksime väikese küstluse läbi viia, et teada, kui suur huvi Eestis sellise asja vastu oleks. Põhilised asjad:

    Hooaeg:

    * Iga u 3 nädala tagant (üks "hooaeg") tehakse map'ile reset

    * Peetakse statistika nii personaalses kui ka factionsite lõikes parima PvP'ja, parima surviveri, jne.

     

     

    Peale 3-4 hooaega:

    * Võetakse statistika kokku ning parimad saavad erinevaid auhindu(VIP, serverid, steam'i mängud, jne)

    * Statistika resetitakse

     

    Mängumehaanika:

    * Pvp ja griefimine toimub üpriski sarnaselt, nagu see praegustest serverites toimub

    * Obsidiani ei ole võimalik saada (ei saa poest ja vesi+laava = ainult stone), sest see rikub ikkagi rõõmu, kui lähed mõnda factionsit vallutama ja selgub, et neil on chestroom kaetud 5*obsidian kihiga.

     

    Ostetavad asjad:

    Olen ka tähele pannud, et osades serveritest liialdatakse VIP õigustega. Muidugi on vaja, et mängijad neid VIP'e tahaksid, kuid infinite /eat, /fly ja /heal rikuvad mängu ära.

    * VIP liikmed saavad iga päev x arvu erinevaid ehitusmaterjale, mida võib olla raskem leida, ning millega saab häid lõkse ehitada baasi kaitseks(kuna obsidiani ju pole). Ja siis 1-3 korda võimaluse saada endale rüü(va diamond rüü) ja toolsid. Kõik materjalid ja rüüd sõltuvad VIP tasemest.

    *Lisaks saab siis ühekordse ostuna osta endale materjale osta, võibolla endale powerit juurde, jms. Ehk siis asju, mis annavad eelise, kuid mis ei riku tavamängijate jaoks mängu ära.

     

     

    Palju muudki ägedat tuleks. Küsimus on, kas oleksite sellest huvitatud?


  6. Plaaningi nüüd hakata serveriga tõsisemalt tegelema, kuid oleks vaja peaadminni, kes hakkaks mängus sees asjadeag tegelema. Mina tegeleksin serveri hooldamisega. Tasuks saaks peaadmin omale laeva ja credit'seid mängus.


  7. Schema(Nickname) on tegija, pärisnime eri oska öelda ja pole vajalik. Kui selgub, et on huvilisi, siin hakkan serveriga vaikselt tegelema. Muidu oleks siis vaja abitestijaid ja tegijaid.


  8. Hei!

    On juba pikemat aega on valmimises mäng nimega Star-Made. See on inspireeritud minecraftist, kuid toob sisse ühe minecraftis kõige soovituma asja. Nimelt, asi ei piirdu omale majade ehitamisega(mida saab ka muidugi teha), vaid õige seiklus hakkab väljaspool atmosfääri ehk kosmoses. On olemas kosmosepiraadid, planeedid, poed, asteroidid, factionid, mahajäetud kosmosejaamad ja palju muud on tulemas. Ja kosmoselaeva saab ehitada ise - täpselt nagu minecraftis, ainult sa saad oma ehitisi kasutada ka rändamiseks. Hetkel on see veel alpha ja kõigile täiesti tasuta. Tõmmata saab mängu aadressil http://star-made.org/ .

     

    Kuna mäng on enamuselt multiplayer, siis mõtlesin, et oleks lahe, kui eestlastel oleks ka oma server. Olen juba nädal aega tegelenud serveri majanduse sättimisega nii, et oleks lahe nii veteranidel kui ka algajatel. Kindlasti läheb veel päris palju vaeva, et kõik saada enam-vähem korda( Täiesti korda ei saa saada, kuna tegemist on alphaga ja palju bugge on veel mängus). Praegu arendan serverit koos oma vennaga, kuid oleks vaja kindlasti rohkem abikäsi, niiet kui soovid aidata, kirjuta siia! Kindlasti aitab see sind hiljem, server avalikuks muutub ja meil on vaja serveri meeskond kokku panna.

     

    Aga kui on küsimusi või jääd kuskil hätta, võite kirjutada ja püüan teid aidata!


  9. avater_vahvel_wanabe.jpg

    Selline avatar tuli mul. Kui tahad seda aga siin foorumis avatarina kasutada, siis kahjuks ei õnnestu, sest unustasin et siin ainult 100x100 lubatud(juba praeguse resoga üpriski piksliräbu). Kui aga suuremat vaja, saab.


  10. Hei! Mõtlesin hakata vaikselt c++ õppima. Asi selles, et mul oleks vaja mingit eesmärki, mille tahaks valmis saada, ilma selleta teen max 1-2 nädalat ja kõik. Infoks natukene, et olen varem paari teist keelt kasutanud(gml heal tasemel, mängudeks ja php). Niiet väga algelisi asju pole vaja. Olen hetkel 14, niiet väga matemaatilised rakendused nagu ka ei sobi, kuna lihtsalt ei tunna piisavalt termineid. Seepärast jäi ära ka it olümpiaadi(vms) ülesannete lahendamine. On ideid?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.