Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Loom

VIP
  • Postituste kogus

    7 303
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    99%
  • VP$

    2,736 [ Anneta ]

Postitused postitas Loom


  1. Kui sa otsid midagi töökindlat, mis sind enamasti punktist a punkti b viib muredeta ja ka rahakotile kerge hooldada/remontida siis kindlasti soovitan vaadata Toyota(Avensis nt) või Honda(Accord nt) markide poole.

    Kui sul aga kulukam hooldamine rahakotile ei hakka ja otsid rohkem nn mugavust ja premium klassi siis võid vaadata bmw/audi jne. Kindlasti tee põhjalik taustauuring automootori kohta ja eelkõige kui midagi ostma lähed siis ostueelne kontroll, must have. Tänad ise ennast tulevikus.


  2. Ega e9x mudelid nüüd kolmestest ka head pole. Pole vajagi seda lipulaeva kui need kolmesed ja viiesed uuemad juba korralikult lagunevad ja annavad kahtlaselt järgi kust iganes autol tuju anda on :D

    Endal nissan almeraga (2007 vist) kogemusi ja mingi 70kw oli ja täitsa okei ja öko pill.

     

    Jahm, eks nii on. Mul omal 140k läbisõit ja no ma sinna alla raha tampinud sama palju kui mul eelmine väärt oli.

     

    Ei ole vaja esienda ega eputada' date=' ega ma mingi 18a pole kes saab esimese auto ja tahab uhkustada :lol:. Rohkem jääb kodu ja töö vahele. Otsingi sellist suuremat, ökomat ning vastupidavamat masinat millega saaks liigelda ja ette ei jääks liikluses :D[/quote']

     

    Eks ma mõtlesingi üldiselt, ei pidanud sind silmas sellega.


  3. Tahad esineda autoga v eputada siis võibki mõne saksalipulaeva osta ning oma pool kuupalka tampida remondi alla. T25 kerel Avensis on väga töökindel ja vastupidav ning pole ka kerega probleeme(1.8bens). Aga juttude põhjal ei pidanud uue kere peal enam nii hea olema.


  4. tra su insecurity on hämmastav lihtsalt :Ddddd

     

    ma ei tea, mida sa oma piltidega näidata üritad, sest mingit progressi nende põhjal küll määrata ei anna

     

    (kutsu mind jõukasse nüüd)

     

    Paari pildi ja lause põhjal hindad inimese ebakindlaks? Pigem paneb hämmastama sinu interneti psühholoogi oskused. Googlest leidsid õpetuse kuskilt, kuidas õppida tundma inimesi vms?


  5. Juba ütlesin, et selle teema üle võibki vaidlema jääda. Juhitavusele võib mingil määral stretch rehv mõju avaldada, aga seda ka vaid teed otsides, sillaosadele vale offset - kahtlen. Kiiretele ja väga kiiretele autodele pannakse ka flantse vahele, mis omakorda vähendavad ET-d, siiamaani kõik sõidavad. Sama väide kehtib ka suure tolli kohta, et lõhub silda, mis kõik autod peakski siis 15-16" velgedega ringi sõitma, kus on ilgelt paksud ja kõrged rehvid peal? Kusjuures mul ees 9" ja 225 rehv peal, ei ole midagi väga hullu, põhimõtteliselt ikkagi rehv veljeäärega tasa, lihtsalt rehv ümaram peal, et käiks tiivast mööda. :)

     

    Muidugi sinna E92 alla sobiks ka replica BBS LM, seal saab juba tellida veljed ET35-ga, mis mahub sinna alla ilusti nii, et ei kratsi tiiba ja neid ilma rullimata.

     

    Vale offsetiga velg paneb ka üsna vägevalt teed otsima. Kui sa loogiliselt mõtled siis saad aru miks sillaosadele halb on. Pole mõtet selle üle isegi vaielda. Äärmusest äärmusesse laksida on ka suht lamp. Loomulikult sõidavad, ka mina sõidan, lihtsalt laagritele jne avaldab see kordades rohkem survet. Baasteadmised võiks ikka olla kui sõna võtad. :D Ning teed otsiva autoga sõitmine on üsna kurnav ning ebamugav, on siis seda vaja? Ma ei räägi seda mitte sellepärast, et seda üldse ei tohiks teha, vaid pigem selleks et inimene teaks arvestada ja oodata antud asjade tagajärgi/tulemusi.


  6. Kõik mis jääb originaalseadest välja on vale. Vale offset mõjub üsna kõvasti sillaosadele ja ka kõvasti juhitavusele, sellelegi tuleks mõelda. Ei ole nii, et pohhui, peaasi et ilus on. Stretch rehviga mõnele valele politseihärrale jalgu jääd siis ei viitsi ka lambist korduv ülevaatust saada. Kust tuleb jutt et 265 9" liig on? Oled näinud?


  7. Mul E91 ning hetkel velg taga ET 32 ning 9 lai ja veljeäär täpselt tiivaäärega tasa. 265 rehviga käib vastu. Et vastu ei käiks siis 255/35 oleks võibolla, 245 oleks puhas aga see ka juba stretchis ilusti. Rääkides style 95-st siis need pidid igaljuhul olema replicad teise ET-ga, sest see on võimatu, et ka 5 inimesega originaal rehviga vastu ei käinud. Pildil oleval autol on tiivad seest töödeldud ning stretch rehviga. Pelgalt pildi järgi ei saa järeldusi teha.


  8. aga siiani on mu kõik probleemid ju lahenduse leidnud :D

    Miks ma lähen mingit alaealist sakutama kui piisab Hirmutamisest?

    Sealt kus mina pärit olen, on kahe kõrva vahel asuva agregaadi kasutamine täiesti okei :D

    Haha, u nailed it, ma full e-gangster, vahvli kõigekõigem :D

    Ilmselt kui mind trehvad tänaval siis mul linnuse limps ja saiake näpuvahel, nina tatine ja pastla paelad lahti, ning oleks patt jätta mainimata see uus monsteri cap mille noka ma natukene rulli olen keeranud...

    Kui joppab et rattaga vastu tulen siis mul pesulõksuga võikarbi kaas ka kodarate vahele timmitud :D

     

    Damn, korralik kajakas. :lol:

    Well said. :D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.