Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

LogiTech2010

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas LogiTech2010


  1. What? Mul on iga jumala veerand käskkiri puudumiste pärast, trahvi pole saanud. Aasta peale oli 380 puudumist. 50 neist oli võibolla põhjusega.

     

    + meie koolis 280 puudumise eest vist oli kursuse kordamine,ehk istuma jätmine, käisin Muhu Pk's. lõpetasin seal sel astal 9nda


  2. Vaevalt, et nüüd 10+ puudumise eest käskkirja välja kirjutavad, pigem ikka mingi 50 või nii. Endal oli põhikoolis iga veerad praktiliselt üle 10 põhjuseta puudumise, aga puudumiste eest ei saanud ma noomitust kordagi.

     

    Kusjuures meie koolis kirjutatakse ka 10+ põhjuseta eest käskkiri, endal algklassis joostes,üks tüüp jooksis järgi,tõmbasin ukse ette, ta jooksis pm uksest läbi ,nyyd mõeldes suht naljakas:D:D , kiituskiri spordi tulemuste eest. ukse pidin isaga korda tegema..


  3. Ei tea, pole kunagi kakelnud kellegagi ja ei plaani ka, suht pointless, ma olen ise sihuke vaikne ja värkki et ei lähe lambist tõmblema kellegagi.

     

    Sama siin, kui keegi tuleks, siis kasutaks oma kaklusvõtteid, aga muidu mitte.


  4. Minu suurim unistus oleks elada nii, et mul oleks kõik asjad olemas ja ma saaksin ka kõike mida ma tahaksin, mu soovid on odavad, ehk raha lõpmatuseni ja olla tüdrukuga koos. kui mul oleks miljard eurot, ss ma ei ostaks ikka mingit villat, vaid korteri tln or something..


  5. Zynga pokker on puhas BS ja üldse free play. Seal on ainult palju õnne vaja, kuna seal lahmitakse ikka iga suvalise kahe kaardiga.

     

    suht tegelt jah.:D

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.