Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

pak$

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    90%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas pak$


  1. nu on jh limited, aqq mina ei ole isetagasi tebinud, ja krdi see... keegi pole disputet kh avanud , acc lihtsalt limited . mul näitab et money completed sulle, sinul näitab held, ... imelik.

     

    ---------- Postitused liidetud 23:57 ---------- Esimene postitus oli tehtud 23:55 ----------

     

    ja selle neiu meisri suhtes räägin niipalju, et ta ei saalli mind jah, sest kunagi müüsin temale odavalt sitaks dollareid, aga nüüd müün ta sõbrale vahest jne, ja ta ise kade .

    Ta veel mulle 200 võlgu mingi 3kuud juba vist... siin tahab näidata ennast puhtana tglt on üks tõbrik ise :D


  2. mida sa meiser vitt tead, sa mulle siiamaani 200eek võlgu ... kanna see mardile ja oki.toki .

     

    ---------- Postitused liidetud 19:21 ---------- Esimene postitus oli tehtud 19:20 ----------

     

    Ega ainult ülelastud rahaga limited ei saa geenius. Paypal võib jumala lampi ka limited tõmmata acci. Aga eks see pmst ole ta enda südametunnistuse asi, kas maksab koguraha või pool, sest tegelikult pole ka tema selles süüdi.

     

    õigus, paypal teeb seda mis ise tahab, selles pole me kumbki süüdi ja pool ma olen nõus tagasi maksma . Sest kannatada saime mõlemad mitte aind tema ja süüdi pole me kumbki .


  3. Minu ega Patrioodi jama pole sellega seotud igatahes. Pole otseseid tõendeid isegi mitte, et just Janek müüb mingi scammitud dollareid.

    Teemast loen välja, et Viljar on scammer, kes scammib dollareid välismaal, aga et Janek neid 100% temalt ostab, seda ma ei loe kuskilt välja.

    Mõttetu teema , teema pk peaks olema , et Viljar on scammer vms.

     

    Kena päeva jätku,

    CTFxC

     

    ooda mida fakki, mina olen scammer ? MA scammin välismaalt doltse ? tra mul rohkem mänguasju müüa kui sul :D, ma mõtlen online prahti ... ja janeki suhtes pole mul ühtegi halba sõna .

    Kuigi jah kunagi oli naq janek ytles, müüsin talle 150$ mingi a tagasi äkki... aga pärast kandsin pool tagasi ehk $75 ja vb isegi natuke peale naq kokku lepitud oli . :) sest see raha jäi kahevahele kinni.. paypal lihtsalt võttis selle ära .

     

    ---------- Postitused liidetud 02:11 ---------- Esimene postitus oli tehtud 02:08 ----------

     

    Janekile avati dispute järelikult.

    Mis tähendab, et tegu oli Viljari scammed dollaritega.

     

    Kuule meiser , Krdi alex, palju sina oled mult dollareid ostnud ? ui pläää, rohkem kui janek... isegi 2x rohkem ... ma ei hakka pangakonto väljavõtet vaatamagi parem .

    Aga näe ükspäev ei müünud sulle siis hakkasid turtsuma . A ei koti kah... nüüd oled jossi peale kah kade veel, et tema mult USD ostab .

    Haige tatikas oled .

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.