Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kristo22

Liikmed
  • Postituste kogus

    295
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas kristo22

  1. -


    Kergelt ujumine ja jooksmine ei kahjusta, pigem aitab taastuda. Puhkepäevadeta trenni tegemine ei vii just kaugele. Tee siis nvl midagi väga kergelt, jaluta kasvõi ainult. Lihase kasvatamiseks oleks vaja eelkõige loomseid valke, neid saab lihast, kanast, kalast, munadest, piimatoodetest ( eriti kohupiim, kodujuust). Valku peaks sööma päevas 1,5g-2g/ kehakilo kohta.

  2. -


    Puhata oleks ka vaja, pole mõtet teha 7 päeva järjest trenni. Tee instruktori kava järgi 3 korda nädalas ja sinna vahele teisipäev ja neljapäev ujumist ning jooksmist. Laupäeval ja pühapäeval puhkad. Toitumise poole pealt tundub, et sööd vähe valku, seda peaks tõstma ja kcal kokku lüüa.


  3. Tere.

    Bottisin kasutajaga, tulen vaatama, bot ei saa sisse logida, kiri ees, et invalid username or password. Recoveresin siis, tuli kiri, et password muudetud jne, aga ikka ei saa sisse. Proovin siis uuesti recoverida, aga panin sama parooli, mis oli. Ütleb, et see parool on praegu, et prooviksin midagi muud, aga sisse logida ei saa.

    Keegi teab, milles asi võib olla?

     

    Nime enam pole, vaatasin teise acciga sõbralistist ja hiscores ka pole... :O


  4. Muideks mul annab paremal pool, alaseljas, kuskilt külje pealt nagu närvivalu vahel peale jõutõmmet tunda. See on nagu peale seeriat kohe, aga pikemalt pole midagi viga.

    Täna see juhtus! Läks 100 kg lõpuks rinnalt, kaal oli hommikul 71 kg. Viimasel ajal läheb ikka ülihästi.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.