Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Iks

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Iks


  1. See on absoluutselt ebaõiglane minu arust, kui laps scammib siis laps maksab mingit moodi tagasi, BongShotil oli koguaeg üsna tore äri siin. Ärge kunagi nõudke vanematelt, ainult sellelt isikult kes teid üle lasi, kui ta ei maksa tagasi siis hea lahendus - Politsei. ;) Aga kahju, et selline jama temaga tekkis.

     

    Järgmine päev kui helistasin ja rääkisin et kanna raha tagasi oli juba see raha kutil ära kulutatud.Summa polnud suur 300.- ja kui küsisin et kuna raha tagasi saab siis vastas et "ei tea" ja siis läks asi menti ära ja seal oli kõik korras .Võeti kohe kõik andmed välja ema nimi ,tel nr jne kõned peale selle kuti emale ja lubas raha palgapäeval tagasi maksta.....nüüd on politseil teada,kuti emal ja palju suurem tõenäosus see 300 tagasi saada kui jään ootama millal laps selle tagasi kannab.

     

    Ema oli suht mõistlik ja vabandas värki....


  2. Kust sihuket infot võtad? Kõik apsull kaup peaks ikka läbi tolli minema, sellepärast, et pakile ei märgita kauba hinda. Ning Hiina pakke kontrollitakse hetkel ohtrasti. CE tähistusega asjad peaksid läbi tulema :)

     

    Kui tellid alla 150 euri siis pole probleemi.Hind ja postikulud peavad peal olema sest toll vaatab hinda sest kui hind on üle 150euri siis lähevad juba maksud juurde.Sellepärast ongi freeship et ei ületa seda 150eur aga tellid rohkem.

    Hind ja kaal on 100% peal vb kui pakk sinuni jõuab siis jah enam pole...


  3. JUNK:Ostan kõik junki 1Mgp=5eeku

     

     

    TEEN RAHA(kannan):1Mgp maksab 15eeku,kui pangas on rohkem raha siis on 1Mgp odavam.

    Kasutaja peab olema p2p ja kasutajal peab olema 1Mgp raha(mida rohkem seda kiiremini saab raha kanda)Skilli kohta pole tingimusi võib kas just tehtud lvl 3 olla.Pangale võib pin peale panna,kuna seda pole vaja.

    Kui pangas on 1Mgp cashy siis tunnis saab kanda 1M-2M.Kui rohkem siis ka rohkem kannatab kanda.

     

    Maksta saab rate.ee ja swedi kaudu.Kõik tingimused lepime kokku MSNis.

     

    Modedele ja tuntud(minuarust) inimestele teen ette

     

    Msn:

    [email:271n5n8n]vahvel2010@hotmail.com[/email:271n5n8n] ja alati pane pm kah teele kui msni lisasid

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.