Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Matu.

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    163
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Matu.


  1. Matu ise oled, vaatad mingi lvl 27 vms k2ib ringi mine keep ytled norm aga kui on lvl 3 siis on tase et on suutnud non failed.

    Ikka nii kettasse l2hed siin, mingi sõimamine=RAGE!!! :)

     

    ära plõksi niisama, kui midagi ei tea onjo. Jõhkralt kettas olin ikka siis ju, räigelt. Aga sa loe mu küsimust uuesti, ehk nüüd mõistad, mida ma ütlesin.


  2. tõendit näed kui vaatad http://www.spinglo.com top 10 winners... seal olin ma eile terve päeva, ja kui keegi ikka ei usu et asi on tasuta ja et sealt tõesti 100% saab asju siis hakake proovima ja lugege kõik läbi seal lehel, iga päev saab keegi kes viitsib tegeleda sellega.

     

    ---------- Postitused liidetud 15:05 ---------- Esimene postitus oli tehtud 14:27 ----------

     

    Liituge kõik ja võitge omale üli lihtsal viisil ipod nano või kui oled kõvem vend siis isegi ipad, vaja on sul ainult kutsuda palju sõpru liituma ja saad tohutult punkte, top 10'sse on väga lihtne saada!

     

    MA mingi 2 aastat seal top 1 olnud. TEE PILT oma auhinnast, siis me usume. Ja neid teemasi on siin juba miljon tükki. Samas pask mis lockerzki.


  3. Õppige, õppige! Eriti 9.klassis. Endal sai lollisti, et mingi eelieeli sain hinneteks kolmed ja nüüd kahetsen, sest uude kooli sain ma vaevu(kutsekasse) ja sinna ka järelkonkursil.


  4. Tõsi. Minu silmis ei kõlba selline asi kuskile. Tegelikult pole see mingisugune tehing, et selle eest ka tehingut kirja panna. Ma saaks aru, et orjamise eest raha küsiks, siis veel, aga niisama ei kõlba see asi kuskile. See asi tuleks ära keelata imo.


  5. ####_-_-_-_-_####

    Ühikarotid 28 Oktoober

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

    Kustav ja Andri hakkavad suitsetamisest ja ropendamisest loobuma. Tibu on aga niigi muutunud mees - tõelise mehe tegi temast Irma. Ning nüüd mõistab Iiris, et tahab Paulit tagasi. Enne tuleb Paulist aga Irma paha vaim välja ajada. Kool on õppeedukuselt vabariigis viimane ning juhtkond paneb ühiselamusse kontrolli, kes hakkab vaatama, et noored õppimise asemel amoraalsustega ei tegeleks. Kontrollil tuleb aga tegemist teha ühikamutt Salmega.

     

    ####_-_-_-_-_####

    Ühikarotid 04 November

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

    Ülerahvastatud ühikatuba ähvardab lõhkeda. Pauli, kes ei mahu oma voodisse üksigi ära, plaanib öövõõraks võtta maalt külla sõitnud tüdruku Irma, kes on kehalt umbes Pauli mõõtu. Lisaks jätab Andri ema oma mehe maha ja tuleb Tallinna ning palub Andrilt öömaja. Staff leiab, et ema võiks ööbida ühikatoas, sest üks korralik ”milf” teeb igale poistetoale ainult au. Kätlin esitab direktorile üha suuremaid nõudmisi ning klõpsib paar kompromiteerivat fotot.

     

    kus selle informatsiooni leidsid?


  6. poleks sul failed skiller oleks veel ilusam keep.

     

    ---------- Postitused liidetud 15:25 ---------- Esimene postitus oli tehtud 15:25 ----------

     

    a tee mingi 20 def pure siis, oleks ülikõva

     

    Sa oled idioot. Mis moodi muudab keepi mingi statside suurus?

    Mining 99 on ilus, gl smithiga.


  7. milleks osta juhe, kui tänapäeva telekatele saab taha panna VGA juhtme. Otsi endale selline juhe, millel mõlemad otsad on VGA-d. Lükkad ühe otsa arvutisse, teise otsa telekasse ja korras. Telekas valid outputiks VGA ja ongi pilt ees.

     

    selline auk peab olema telekal ja arvutil :

     

    1t-vga-cattx-rear.jpg

     

    ja juhe ise selline:

    VGA_M-M_6_.jpg

     

    GL


  8. Kasutajast

    Kasutaja ostsin ma umbes 2 aastat tagasi ning siis oli see väga noob kasutaja. Pilte mul kahjuks sellest kasutajast pole uue arvuti tõttu ja teistest arvutitest on formatide tõttu need kadunud. SElle kasutajaga pelan ma koos Papuga, ehk me siis sheerime. Sheerimise põhjuseks on see, et ei tahaks eriti p2p raisku lasta, kuna ise saan üsna vähe mängida kooli tõttu. Kui saan siis mängin

     

    Goalid:

    Fishing94/99

    Strength88/90+

     

    Praegused Statsid:

    stats.jpg

     

    Pilte:

     

    effigy:

    effigy.jpg

     

    väike pk Papu poolt:

    lootz.png

     

    Pilte küll vähe, kuid neid hakkab juurde tulema. ;)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.