Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ива&#108

Liikmed
  • Postituste kogus

    32
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    240 [ Anneta ]

Postitused postitas Ива&#108


  1. Äkki hoopis Vahvli Teamspeak?

    Ning Ventrilo? Ventrilo 2.1.4 ning ka uuemale versioonile.

    Ma tegelikult leian, et Vahvlil on mõttetu panna üles oma TeamSpeak. Reeglina sellised üritused failivad alati lõppkokkuvõttes. Nähtud küll neid "foorumiservereid". Küll aga hostib http://www.rps.ee juba aasta aega Ventrilo 2.1.4 servereid, mis on ka Eesti kõige populaarsemad ja suurima kasutajaskonnaga. Kodulehelt (http://www.rps.ee) on üleval ülitäpne Ventrilo kasutusjuhend, selle allalaadimislink ning ka fix Windows 7 kasutajatele. Vendis on adminid, kellelt küsides on võimalik saada ka oma kanaleid. Paraku Ventrilo 2.1.4 kasutajaskond on niivõrd kokku kuivanud, et Eestis on vaid mõni üksik vent veel üleval ja neiski pole enam rahvast (95% Eesti vendirahvast on meie kahes vendis).

     

    Lisaks Ventrilole on nüüd juba 10 päeva üleval olnud RPS.EE TeamSpeak 3 server, mille kasutajaskond kasvab iga päevaga. Kuna Vahvel.Net on üsna suure kasutajaskonnaga, siis ma arvan, et me võiksime pakkuda välja diili, kus Vahvel.Net saab meie TS3 serverisse mitu administraatorit panna. Meie eesmärk ongi tuua just selliste kommuunide kasutajad oma serveritesse, kuna ainult meie saame tagada nende serverite igavese ülevaloleku (Ventrilod on online juba üle aasta ning juurde oleme lihtsalt lisanud ka TeamSpeaki serveri).

     

    Täpsema info leiavad kõik aadressilt http://www.rps.ee. Tegemist ongi kommuuniga, mis vähemalt hetkel on ennast keskendanud ainult Eesti rahvale TS3 ja Ventrilo võimaluste tutvustamisega ning seega on tegemist puhtalt non-profit organisatsiooniga :)


  2. Pirat ole hea kustuta mu alamdomeen rps.ee/great ära, serverit ei tule enam tagasi...

    tänan et säilitasid :D

    Pirat:

    Tegeleme sellega varsti :)

     

    Vajad kiirelt CSiks või millekski etemaks masinat? Osta minu arvuti ära: http://www.vahvel.net/showthread.php?81619-P4-3-00GHz-2GB-Ram-8800GTS-320MB-HDD-120GB-t%E4iskomplekt&p=1156889#post1156889

     

    Kuna ma lähen 16. septembrist Austraaliasse elama, siis üritan võimalikult palju otsi kokku tõmmata. RPS.EE jääb üles praeguses olekus koos Ventrilo serverite ja TeamSpeak 3 serveriga. Kogu RPS.EE senine juhtkond tegeleb kõigega edasi v.a. mina. Esialgsete plaanide kohaselt olen tagasi aasta pärast, aga eks näis.

     

    TeamSpeak 3 server on tänase seisuga üleval olnud 10 päeva ning selle kasutajaskond kasvab iga päevaga. Tule ja joini. Otsime ka aktiivselt adminteami rahvast. Selleks pead sa võitma #RPS.EE QuakeNeti kanalis (sellele saab ligi, kui lähed http://www.rps.ee ja kasutad seal olevat WebChati) oleva juhtkonna poolehoiu.

     

    teamspeak3.pngconnectteamspeak.png

    b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png


  3. Lmao, ei saa mitte midagi aru hetkel. :D Jah tõepoolest, ma ei saa aru neist debiilsetest eestlastest, kes normaalseid Eestis elavaid venerahvusest inimesi sõimavad. See oli sõnasõnalt sulle suunatud. Ja kuskil pole ma tulnud üle kogu foorumi karjudes (LOL) ja eitanud, mida ütlesin sulle. Ütlesin jah sulle ja ei kahetse ka seda. :)

    Mina ei ürita siin peita mingit raskemal tasandil rassismifaili. Minuarust olid sina see, kes ütles (otsene tsitaat): "Sa paistad siin samasugune russ nagu need GH-russid. Võid proovida ennast eestlasena näidata palju tahad, aga russ jääb russiks." Mina sellest küll ennast puudutatuna ei tundnud, kuna ise olen puhaseestlane, kuid ma ei saa aru, mida sa sõimad neid venerahvusest inimesi, kes teevad äri Eestis?

    Haigelt ajavad mind kettasse need eestlased, kes üritavad ropendades ja teisi mahatehes ägedad olla. Tahad nii väga "I'm da man" olla siis kao välja ja paranda oma kõnepruuki. Kui mõni teisest rahvusest inimene on eesti keele selgeks õppinud ja pakub just Eestis teenust, mida sa sõimad teda? Mine sõima parem neid venelasi siin Eestis, kes elavad siin ja ei suvatse eesti keeltki omale selgeks õppida.

    Nagu sa ise ütlesid, siis see oli otseselt minule suunatud. Minu kohta võib öelda, et ma olen eesti keele selgeks õppinud. See, mis GH'st tuleb, on puhas umbkeelsus.

    Ja mis sa poed siin ?

    Lappa kotte.

     

    //Pirat.


  4. Pirat ütles vist enamvähem kõik vajaliku ära + prolly _Karl_ või mõne muu laheda asjapulga taaskordse raporteerimise tulemusena on ta nüüd siit keskkonnast 2-nädalaks eemaldatud :D

     

    TeamSpeak on väga hea kvaliteediga :P


  5. Ping on üldsegi kahtlane asi, tean tüüpe kellel on 12mb nett ja ping 40+ ja kellel 1-2mb nett kuid ping ~15
    Järelikult neil 1-2mb neti vendadel on ka upload speed 1-2mb.

  6. Selle postitusega siin teenisid sa ära hoiatuse ja kuna sul on varem juba hoiatus olemas ning iga hoiatusega kaasneb kindel arv punkte, oled oma 7 punktiga 24-tunnise bänni ära teeninud.
    Oot. Mille eest ma selle posti eest siin hoiatuse sain praegu? Või nagu. Tooge mulle reason välja. Ma ei saa aru lihtsalt, mille eest ma bani sain.

  7. Ma Pirat ( http://www.vahvel.net/member.php?5641-Pirat ), tulin vahvlisse browsima nagu ikka ja vastu vaatab üllatus:

    Sind on eemaldatud Vahvel.Net keskkonnast järgneva põhjuse pärast:

    Spam

     

    Kuupäev millal aegub: 14-07-11, 10:00

     

    Ma ei ole siin kunagi spamminud. Tooge mulle ette see post, mis on spam? Vaatasin oma viimaseid poste, mis ma teinud olen:

    Nii palju, kui ma tean, siis see pole esimene kord, kui ITT's turvaauk on leitud ning viimasel korral lekkisid nt SMS scriptid (uued versioonid) enne, kui see turvaauk kõrvaldati. Nähtavasti nad lihtsalt ei suuda oma süsteeme korralikult turvata.
    ITT failib kogu aeg minu arust. Pidevalt mingid probleemid. Kõige suurem probleem oli muidugi see, et ise EAC serveril rconi vahetada ei saa. Nah ma siis selle serveriga üldse peale hakkan. Andsin 2 nädalat järjest ITTle erinevaid kanaleid pidi teada, et vahetage pw ja mitte midagi ei toimunud.
    Kas tõesti on ITT käsi siin mängus? Vähemalt üks nendest postitustest on lausa ametlikus Counter-Strike 1.6 SPÄMM teemas

     

    Leidke mulle postitus, mis on puhas spamm minu poolt. Huvitab lihtsalt, et MIKS?

     

    Pirat.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.