Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

flieR

Liikmed
  • Postituste kogus

    321
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas flieR


  1. Ranne suht p. igatpidi valutab, ainult otse on enamvähem ok hoida.

    Mida teha ehk ?

    Mingid venitus videod eriti ei aidanud, ehk natuke, valus on ikka ja valus oli teha. :D

     

    Randme valu korral tuleb randmele rahu anda, eriti teha ei saagi midagi. Vb määrida mingi spetsiaalse geeliga (fastum vms) ja siis side ümber panna randmele.


  2. Esmaspäeval siis uuesti, proovib mingisuguseid kükke teha, täiskükke ei saa vasaku tagureie tõttu, proovisin naljapärast jõutõmmet, tunda oli, kuidas vasak jalg ei tahtnud mind aidata, enamus raskusest läks paremale jalale, sama on jalapressiga olnud.

     

    Kõhtu teen ka nüüd vähem, ja ainult jõukas, ja korralikult, raskustega.

     

    Esmaspäeval teeb vast triitsepsit, biitsepsit.

     

    Ega sa ei kasuta mingit kindlat plaani, mida sa teed jõusaalis ?

     

    Kui ei, siis soovitan tekitada mingi kindel graafik, mida mingil päeval teed, et tekkiks rutiin. Kui treenida iga päev liiga palju erinevaid lihaseid, jääb treening natuke kehvaks ja ei toimu piisavalt intensiivset lihaskoormust kindlatele lihastele. Jalgade ja kere lihaste treening T ja N päevadel või midagi taolist. Muidugi oleneb, milline on sinu vastupidavus ja palju tahtmist on treenida. Tavaliselt tehakse peale põhitreeningut veel peale üks korralik kõhu- ja seljalihaste seeria (3x nt) Seljalihasid kõige "magusam" teha sedasi : 10 korda ülesse, 10 sekundit hoiad kere üleval, 10 korda ülesse, 10 sekundit hoiad, 10 korda ülesse, seeria läbi. Korralik areng toimub umbes taolise plaani järgi :

     

    Esmakordselt jõusaalis = 3 korda nädalas. (eeldades, et käid ka vahepeal jooksmas, et ei toimuks ainult lihaspumpamist, mis muudab lihased kangeks ja lihased jäävad kergemini valulikuks. Lihaste venitamine on ülimalt tähtis jõusaalis käijatele)

    1 aasta treeningut ja peale seda kuni 5 korda nädalas.

     

    Iseasi, kas on ka võimalik ja jõukohane ning mis on sinu jõusaalis käimise eesmärgid. :)

     

    Vb sai liiga palju tarka pandud nüüd, lihtsalt omad kogemused ja minupoolsed soovitused. (loodan, et keegi nüüd mind maatasa tee xD)

     

    Ise teen jõusaali nii palju, kui trennis treener "käsib". Enamus ajast kangilittriga kerelihased (erinevad harjutused). Kükid, rebimine, rinnale võtmine.


  3. Suhteliselt naljakas on kuidas xboxi vennad ikka rõhuvad jubedalt sellele, et pult on parem, aga jah nagu ennegi on siin öeldud, et osta see mis sinu tutvusringkonnas on populaarsem.

     

    Yep, tutvus ringkonna järgi tasub vaadata, mis konsool endale soetada. Kui keegi kurdab, et pult ei sobi kätte, küll sobib - natuke aega kasutad siis nagu hiir käes. :)


  4. Keegi bad company 2-te ka multis pelab? võiks teha mängu:P

     

    Pelan suht aktiivselt, aga PS3 ainult. :)

     

    Frostbite 2 igatepidi seksikas.

    BF3 Konsoolidele on ainult poolte asjadega ehk siis lower fps, ei saa nii palju mängijaid jne.

    Aga igatahes PCle tuleb hea.

     

    Forstike on indeed šhexy.

    Default settingutega on FPS sama, vahet pole mis platform. PC'l saab lihtsalt hiljem graafikat timmida. :)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.