Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Supra

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 054
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    539 [ Anneta ]

Postitused postitas Supra


  1. Braavo!

     

    Minu viimaste aastate statistika näitab, et postitusi teen siin foorumis aastas korra. Käesoleva aasta tõenäoliselt ainsa kommentaari jätan hea meelega just siia. Suurepärane lugemine - ütleks lausa, et artikkel.

     

    RSi-ga pole mul juba aastaid mingit pistmist, kuid julgen kinnitada ja kogemuse põhjal väita, et selline järjepidevus, entusiasm ja korrektsus on igasuguse ettevõtmise või äri alustalaks. Kui midagi teha, siis läbimõeldult. Riske võttes tuleb arvestada kaotustega ning igast apsakast või veast saab alati õppida ja järeldusi teha.

     

    Kes teemast mööda kohe kommentaaride juurde keris, scrollige nüüd üles tagasi, lugege see pikk jutt läbi ning saage targemaks. Mees teab, mis mees räägib.

     

    Jätka samas vaimus ka uutel rinnetel @l6bustank!


  2. Kõlab liiga tüüpiliselt. Keegi ei viitsi selle vanameheda lihtsalt jamasi ajada. Kas muidu ikka see haav ülesse ka pildistati vms? :D Ei olegi kuulnud, et keegi sellise väikse asja pärast nii ennast täis on läinud. :D Aga vanamehel siiski vedas. Arvan, et nii mõnigi oleks pannud veel paar pauku ka kui ta pikali oleks olnud.

     

    See haav ei olnud nii väga suur. Näpuga katsudes sai aru, et on muhk ja natuke katki, aga mingisuguse fototõendi jaoks oleksin pidanud pool kukalt kiilaks ajama :D. Mõtlesin, et kogu see loll juhtum ei ole väärt seda ja ega mu plaan ei olnudki vanamehele otseselt mingi süü kaela veeretada, vaid pigem lihtsalt märku anda, et ta jobu on.


  3. Väike update.. sain täna kirja, et menetlusprotsess on pädevate asitõendite puudumise tõttu lõpetatud :D. See tuli mõnevõrra üllatusena, sest mul polnud nüüd peaaegu pool aastat hiljem see keiss enam meeleski. Mõtlesin, et kuna asjakohane teema sai siia suvel tehtud, siis postitan juba siia ka.


  4. Nagu ikka on kõige suurem kannataja tavakodanik kelle kulul kõik südametunnistuseta värdjad rikastuvad. Eesti on täiesti korrumpeerunud riik kus enamus raha läheb musta auku ja rahvas kannatab. Eestlased natuke juhmid kah ja ei mõista midagi peale hakata. :(

     

    Kõige rumalamad kaks rida, mis ma üle pika aja lugenud olen. Mine p***e, et nii loll oled. Sellise mõttemaailma pärast ei jõuagi sina kunagi kaugemale kui see "natuke juhm eestlasest tavakodanik, kelle kulul südametunnistuseta värdjad rikastuvad"


  5. Vaatasin järgi mis läpakaga tegu on. Sellise raha eest, saad sa ise panna kokku väga võimsa gaming lauaarvuti. Kindlasti ei soovita sellist asja, sellise hinna eest osta.

     

    Kui inimene otsib sülearvutit, pole väga mõtet hakata talle lauaarvuti ehitamisest rääkima..

     

    Mõtlesin isikliku uudishimu pärast veidi uurida, millega tegu on ja esimene google'i vaste viis lenovo foorumisse, kus inimesed räägivad oma probleemidest ja sealt avalduvad ka mingisugused tüüpvead. Tee kindlasti eeltööd ja kaalu muid variante enne kui midagi ostma hakkad

     

    https://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Problems-with-Lenovo-Ideapad-y510p/td-p/1281415


  6. Mõtlesin kasutaja vahelduse mõttes müüki panna. Kindlat müügisoovi/hinda pole, küll aga võtan arvesse kõik head pakkumised. Vastu võib pakkuda ka erinevaid kasutajaid (soovitatavalt kõrgete combat statsidega). Kui sinu pakutava kasutaja väärtus on suurem, võin ka peale maksta.

     

    Stats:

    Screen_Shot_2014-08-31_at_21.20.12.png

     

    Pank: Väärtus ~3m

    Screen_Shot_2014-08-23_at_13.00.40.png

     

    Questpoints:

    Screen_Shot_2014-08-23_at_13.01.57.png

     

    Black marks:

    Screen_Shot_2014-08-23_at_13.07.39.png

     

    Login screen:

    Screen_Shot_2014-08-23_at_13.04.47.png

     

    RS3:

    Screen_Shot_2014-08-23_at_13.11.09.png

     

     

    Hind:

    A/H 40€ A/W 90€

     

    Minu andmed:

    Nimi: Henry

    Maakond: Harju

    Linn: Tallinn

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.