Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

silverm888

Liikmed
  • Postituste kogus

    174
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    90%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas silverm888


  1. Sorry kui minu jaoks on see logo ilus, osad mis siia on postitatud on mingid Sci-Fist inspireeritud või lihtsalt mingi font ja vahvel kirjas ilma ühegi efektita, see ei sobi meie suunitlusega ja ei meeldi mulle isiklikult.

     

    jumal sa näed aga ei mürista...


  2. Ma ytlen ausalt, et siiani ei näe ma siin yhtegi tööd, mis võiks olla logo. Ma ei ürita enda oma yles haipida mul suht poh kas võidan. Igavusest tegin. Aga need ei ole ju logo raamideski. Samas fun on vaadata seda crapi. Arge hakake nyyd hiirotsema ja löögiryhma kaela saatma see pelgalt minu arvamus. piiss bros


  3. Olge inimesed, pange ennast kirja, et need v*tud kätte saada:

    http://www.thepetitionsite.com/441/petition-for-the-dog-whose-face-was-torn-off-after-people-put-a-lit-firework-in-his-mouth-and-later/

     

    Vabadan keele pärast, aga muud moodi ei saa.

     

    fuck miks sellist sitta yles riputada, see on väga häiriv pilt. koer pandi magama rip, las politsei tegeleb. aga fuck see rikub inimeste närve ja kylvab raevu selliste asjade vaatamine.


  4. Jälgi seda ka kas su emaplaat toetab pci-e 2.0 videokaarte. Kui sa ei tea seda siis enamus nvidia kaardid on nii pcie kui pcie 2.0 slottidele paralleelselt sobilikud. Ehk sis ati 2.0 kaart ei pruugi su vanas pcie pesas tööle minna. Nvidia 2.0 kaart töötab aga mõlemas.

     

    sorry kui tuli segane jutt siiis ära pane lihtsalt tähele


  5. See on hea lifehack juhuks, kui pole piisavalt klotsi, et kõneaega lisada. Tavaliselt pakuvad operaatorid kas 3, 5, 10 euri laadimist kõnekaardile. Mina õpetan kuidas seda teha kasvõi 1 sendi kaupa. Tutvustan seda Elisa kõnekaardi põhjal. Töötab see kõikide teenusepakkujatega.

     

    1. Mine enda mobiilioperaatori kodulehele ja otsi üles kõneaja laadmise koht

    2. Vali laadimiseks summa mis ta seal pakub

    3. Vajuta next next mida iganes kuni tuleb panka sisse logimise hetk

    4. Logi panka sisse

    5. Nüüd tulevad sulle ette makse rekvisiidid kus on kirjas kellele maksta, kuhu, kui palju jne. Ära veel makset teosta!

    6. Tee lahti uus interneti brauseri aken ja logi sisse enda interneti panka

    7. Mine uut makset teostama

    8. Nüüd kopeeri kõik need andmed mis sulle enne mobiilioperaatori kodulehelt anti(arve nr, saaja, viite nr jne) enda alustatud maksesse

    9. Vali summa kui palju tahad kõnekaardile laadida

    10. Profit

     

    umad.jpg

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.