Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mrdevil15

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    576
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas mrdevil15


  1. tervist.

     

    küsimus aukustiline riide kohta.

     

    nimelt, oleks vaja halli aukustilist riiet, umbes 100X120cm, 2tk.

     

    oskab keegi õelda, kust oleks võimalik seda saada?

     

    kuna ise ka otsinud ja müügil olnud ainult musta värvi (noortehik ja taolised lehed), siis halli pole ise leidnud veel (valgetele kastidele must ei sobi).

     

    samuti küsimus, et kust oleks võimalik osta kuni 11" bassielementi, millel on kummiäär oranz? näide: (https://www.osta.ee/i/auctions/large/46/84/534435f52087fe8c3472fcb854a08446.jpg)

     

    tänud ette ära.


  2. Tere, on selline probleem, et ostsin mälupulga 16GB tutika aga esiteks kas on normaalne, et vaba ruumi ainult 14,9 GB.

    Probleem ise selline, et kui ma tahan panna mälupulgale suure mahuga filmi umbes 13GB (3D) siis tuleb error ette ja ütleb, et pole piisavalt vaba ruumi mälupulgal. Mida ma tegema peaks või ma ei saagi filmi sinna peale panna?

     

    sa saad max 5gb faili kopeerida sinna. igal mälupulgal on taoline jama. 32gb ei lase mul näiteks 8gb .ISO faili ka kopeerida (windowsi all just). mis on probleem, ei oska õelda.


  3. Endal mul üks mure. Mure on selline et minu kunagine klassivend tahab minuga kakelda. Ise ma pole eiriline kakleja kuigi on kakeldud. Üritasin seda probleemi temaga MSN-is ära lahendada aga vastus et jääb ära jne. Põhjust miks mina ta nii vihale ajanud olen, mina ei tea, kuigi sõber oli kuulnud et keegi oli mingit jama ajanud. Mida Teie sellises olukorras teeksite? Koht kus mina ja elan on kah väike linn, niiet varem või hiljem me kohtume linnavahel.

     

    ei ole mõtet tüli norida, kui tagajärgedega ei suuda arvestada.

    edu ja jaksu

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.