Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

matias

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas matias


  1. Kuule notbadatall , ära trolli siin.

    Kui sa tunned ennast juudina siis mine tõmba oksa ennast libu , ära kritiseeri teisi .

    Sa isegi ei tunne inimest ja hakkad kohe maha tegema 5+ staff on n0tpk-s kui ei meeldi tõmba jehhat oled nii kõva mees siis kirjuta oma n0tpk user siia teemasse , INGAME sa ei julge sittagi öelda kused verd kuskil nurgas ... mine ja arene laps ja trolli kuskil sugu foorumis suguhaige ;)


  2. Kunn sa oled ehtne debiilik? jail on leebem kui mute? tapad 20 monkeyt ja oled FREE , ja ma leian STAFF käitus õigesti teid jailides , te ajasite totaalselt iba seal YELLIS ja ropendasite .. keegi ei viitsinud seda kuulata ja tehtigi märkus STAFF-MEMBERITELE ,et kaua võib seda ila ja roppu möla kuulata.

     

    5+ STAFF! hea töö ,et lapsed jaili panite :)

     

    ---------- Post added 23-10-11 at 23:46 ----------

     

    nagu öeldakse siis http://www.vahvel.net on üks kõige klamuurikam koht kus maha teha asju , te sobite totaalselt :)

    TROLLID ;)


  3. Tasaki3 , kui ei meeldi server siis get a fu , see server on kooditud Reneka poolt , ning ta on siiani kooder seal serveris , tema oli selle source tegija koos hybriidiga kunagi. nii,et cry cry nub ;)

    Renekas ei saa ise hostida seega andis servu failid Freddyle kes hostib seda ... sa ikka nii väärakas inimene ;) enne kui maha hakkad tegema näita mida sa ise saavutanud oled pubekas ;)


  4. Ei soovita usaldada teda kuna isik võtab kasutaja tagasi 100%, minu parimat sõpra scammis .... müüs kasutaja ning võttis tagasi mingi kuu ajapärast. kasutajal on 3-5 omanikku, edu ostjad , mu sõbral oli edu ainult sellles,et kaotas 3.000 Eesti Krooni ostes talt kasutaja.sad scammer :/

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.