Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

delluq

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    261
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas delluq


  1. lol ja tead miks ma arvan et see server on pask ? ainult sinu pärast , sa oled nii ülbe paks jobikas lol . what to do when people dont have life , istud 24/7 sees koguaeg

     

    lol, vali sõnu mees. saa oma puberteedist üle ja kasva suureks.

     

    kthxbai

     

    13 online atm!


  2. ja kahjuks / õnneks rlv dice pole minu kasutaja , see on ühe teise inimese kasutaja kes quitis jube ennem ja küsis luba kas ta tohib teha sellise kasutaja . ja ma andsin talle loa , ja mina ei ole kellegilt asju begginud , võibolla sina jah enda ely pangaga .

     

    ise saad aru, mis lauseid sa ritta sead?

     

    anyways, get online, hostin eventi varsti. Täna kella kuue paiku, olge kõik sees!


  3. suhteliselt pask server , mitte midagi pole teha , pk üldse ei toimu , vähe inimesi , kellegil dice pole , vnoh mul on dice sala kasutaja peal aga see ei tõõta ..

     

    see juba sinu probleem, mu meelest oled sina see, es terve aja nutab, beggib asju ja räägib igasuguseid asju. Kasva suureks.

     

    see juba sinu probleem, mu meelest oled sina see, es terve aja nutab, beggib asju ja räägib igasuguseid asju. Kasva suureks.

     

    rlv dice on sinu sala kasutaja?

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.