Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

HighVoltage

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud HighVoltage poolt

  1. Panin siis "Account Managament" -> siis "Recover Stolen Password" -> siis täitsin asjad ära, sain accepted ning kui hakkasin logima kasutajaga sisse, olid need ikkagi "set". Vanasti sai vähemalt niiviisi maha neid, kuidas nüüd siis?
  2. http://www.vahvel.net/showthread.php?55943-M-Slayer-95-Strength-99-Attack-99-Constitution-99-Ranged-99 700.- võin pildi teha, kus ütlen, et olen HV @vahvel ning koos pangaga (fire cape ja torso olemas täitsa). Kõik andmed saad kaasa! Mõistan, et noncb ei vasta su nõuetele.
  3. issand jumal, kasva suureks ometi. Kas kõik mis esimesel lehel kirjutatud, on niisama häma? Kurat, andke andeks kellele ma hetke liiga teen, aga ega ma eriti suurt oodanudki vahvlist.
  4. On veel soovi kellegil, mõtlesin, et annaks mingisuguse ühe kilo eest ära.
  5. Ma ei suuda uskuda, kas veel rumalamaid inimesi siin leidubki, küllap vist siiski. Total level on 1600+, teisaks, CONSTITUTION on endine Hitpoints. Pole lihtsalt sõnu sellise jaoks.
  6. Küll kindel ostja saab rohkem teada ja andmed. Sellega toon teema üles! Heiho! Võin öelda nii palju, et herblore level on madal.
  7. vot nii... ligikaudu ümardatult siis 113 miljonit, sest nende maskide (penguin, cat jne.) on street price väheke suurem. Samuti ei viitsinud ma minna grand exchangesse, et võtta seal "ostev" cat maski raha, ca 3 miljonit arvestage juurde.
  8. No slay tab on veidike juba, ahrim, verac set, saradomin sword, sheep mask, 5k cannonballe, 10k blood ruune, karil, whip, mage raamat, fury, infinity hat ja jalatsid, geyser titan pouchid, 9,6m raha jps. Keegi võiks ligikaudse hinna arvutada. PS! Üks panga pilt jäi lisamata, vabandan. Sisaldab siis potte ning näha võite 755 pray potion (4)
  9. Räägin veidi lähemalt siis : Olen tüdinenud ruunskeibist, trennid, õppimine ja ilmad nõuavad oma. Olen seepärast otsustanud oma kasutaja müüa ning mainin kohe ära, et kui ei tule sellist pakkumist millega ma nõus olen, siis jätan lihtsalt seisma. Olen kasutaja teine omanik, esimene oli mu endine ühikavend. Kasutajal on peal panga pin ning kasutaja omab recovery questione, juhul kui on olemas kindel ostja saab ju alati need maha võta. Ma väga vabandan, aga ma ei oska panga väärtust öelda ega ligikaudselt hinnata, sest viimased 13 membership päeva pole ma ruunis käinud. Hetkel on seda järel 2 päeva. Peale piltide on pangas mingine väike PK tab ning viimati ostis kassi maski, 3. miljonit oli vist see vist ehk seisab g.e's. Kasutaja omab siis barrows glovse ning kasutajal on 92 summoning. Kindlasti huvitab teid, miks ma varjan paljusi statse? Põhjus on lihtne : Ma ei soovi riskida kasutaja kaotamise või lukku panemisega, sest teades vahvli reputatsiooni, siis olen selleks valmis. Kasutaja alghind on 500.- ning esialgu soovin ma pakkumisi PMi teel, et vältida lapsikuid scammereid ja niisama vendi. Pakkuda võiks vähemalt 75.- krooni kaupa. Kui ma olen leidnud ostja, kes on omas soovis enam kui kindel, siis saab ta kasutaja nime ja muud andmed. Ma olen küll uus, kuid alati on võimalus kasutada ametlikke vahendajaid. Soovin, et see teema oleks siis puhas ja ainult pakkumised, HighVoltage.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.