Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Robinz0rr

Liikmed
  • Postituste kogus

    134
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Postitused postitas Robinz0rr


  1. nii kindlasti osta algul rup lo , kuid oled kindel, et sulle istub nii kitsas lenks? Kui sa armastad kergeid tõukse siis osta kindlasti rup, aga lenksu soovitan osta uue , laiema LENKSU, kui läheb plaan ostmiseks siis vaata et lenksul oleks rebelis kirjas ikka ühildvus sälguga, muidu pead hakkama mingeid jublakaid juurde ostma , vaata et lenks ei oleks ka oversized vaid 31.8 ümbermõõduga, kuna rup lo lenks on ainult 14 inchi lai ehk 35 cm on see väga kitsas. Samas kui oled mingi paks ja haamerdaja siis soovitan osta mgp. ja klenni jutt, et ostsa uus lenks ja baby scs on väga hälvik, kuna scs ei ole suuur lahe klamber vaid seda kasutatakse keermestamata kahvlite ja ilma sälguta lenksude jaoks, keermestamata kahvlitel, on sile toru mitte keermetega. Vahet ei ole mis püksid on , kuisiis vb mingid baggid on siis jääb kuskile kinni või siis lenks jääb kuskile pükstesse kinni, muud vahet ei ole, endale istuvad kitsad rohkem, eilähe mingi talla alla ega sega eriti. Or it summer and we can always wear shorts.


  2. Tallinnas

     

    Stockmani juures pood exit seal on monsteri mingid pusad ja stuffi,

    jooke saab tallinna virukeskuses toiduosakonnast tavalist ja siis sinise ja kollase monsteri märgiga, ja ka klaaspudelis.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.