Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

donokei

Liikmed
  • Postituste kogus

    745
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,430 [ Anneta ]

Postitused postitas donokei


  1. rinnalt max on 75, kükki UMBES 70-75, tõmme UMBES 100-110. ei ole kükke ega tõmmet teinud väga üldse, tõmmet vist 2-3x elus üldse. Rinnale võtan 75kg.. Ja jutt käib tõesti KAHE käega kukla taga kõverdamisest.


  2. ise olen 163cm käinud 9.a maadlustrennis. ma ei näe midagi imelikku seal. Ma ei tee selle 33kg'ga seeriad . Lihtsalt olen proovinud. Aga 25kg hantliga korra nädalas teen.


  3. Saad terve paki küpsist, kui kuklatagant triitsa teed 30Kg hantliga, jään videot ootama :). Ja kuna sa kaalud 58kg siis ma olen täiesti kindel, sa ei suuda ühtegi harjutust teha 30kg hantliga(korrektselt), ainuke mida sa selle raskusega suudad on rinnalt surumine :) - DONOKEI, PALUN LOE SEDA

     

    Sellise tehnikaga 33kg hantliga teen 3-4korda . 25kg'ga 10seeriad.


  4. Mismõttes ?:)

     

    Reino, mitme kilone hantel on ?

    Kui on parajalt raske mingi ~5kg siis saad kukla tagant triitsa teha ja biitsa ka :)

    su jõunäitajad ei olnud suured, seega kui biitsa õigesti teha, selle 5k hantliga, siis toimib väga hästi

     

    Kukla tagant 5kg'ga on väga mõttetu teha. Ise olen 58kg ja teen 30kg hantliga. 5kg hantliga pole suurt midagi teha.


  5. ikka jätkan tõstmisharjutustega, kirg selle vastu liiga suur :tongue:

     

    aga oi krt kuidas tahaks spetsiaalses trennis sellises käia

     

    Täpselt sama asi. Aga niikahju et minu kodukandis seda trenni ei ole ..:(


  6. Ma ei mõtlegi seda, et peab nüüd iga päev viinamarju, banaane ja kalleid mahlasid ja värke näost sisse ajama. Lihtsalt ära igapäev mingit nuudlit endale ainult sisse kugista. Kartul, liha, piim, makaronid, tomat, kurk, riis, sai, leib, porgand, kapasas jne.. võiks nädalas ära tulla. Koolis käid ju? Koolis söö ka korralikult. Ära karda seda, et teised imelikult vaatavad. Söö ikka nii, et kõht on korralikult täis. Mina söön koolis näiteks väga suured kogused. Kõik poisid pugivad kõhud punni vahetunnis. Vahepeal lausa 2 korda päevas koolis söömas... Sööklamutid toovad meile eraldi veel kaussidega sööki juurde- neil ka hea meel kui kellegile nende söögid meeldivad.

    Kui võimalik siis joo ikka seda ehedat maapiima, mitte seda tööstuliku jama mida poes müüakse...

    Õige, mul täpselt sama asi, ise söön lõunas 2x praadi. Ja õhtul trenn peale. Aga et aidata , siis mine käi jooksmas, või tee koduste vahenditega trenni. Kätekõverdused, võtad väikse venna/õe õlgadele , teed kükke nendega. Mida iganes, ole loominguline. Harjutusi on väga väga palju mida teha.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.