Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Warez

Liikmed
  • Postituste kogus

    571
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    760 [ Anneta ]

Postitused postitas Warez


  1. Saage aru, et ta ei müü ainult siin fooorumis seda kasutajat! Oleks katmata, mõni saab teada kasutajanime, siis tsillib sythes niisama ringi ja leiab, et sama kasutaja ka seal müügis ja kasutajanimi n stuff varjatud, avaldab kasutajanime. Ja sythes on juba selliseid vendi, kes võivad jagexile reportida seda. Kui teil on ostusoovi, siis paluge kasvõi PM teel kasutajanime, et saaksite teada, mis need kaetud statsid on.


  2. Ma suht mängin ühikas koos sõpradega ning kui vahest aega leian siis ka unibetis aga sama kas kellegil oleks moneybookeris raha mulle müüa ma tahaks oma moneybookeri raha osta et saaks pokerstars ka ära proovida :D

     

    Mul on moneybookersis raha. ;)

     

    Suvel mängisin pokerstars.com-is. Kuna seal oli see Nordic summer freeroll. Enam seda pole ja ei mängi ka enam. Vahest sõpradega mängin pokkerit, kui väga igav on.


  3. Kuna olin ise kohapeal siis oskan ehk teile parema ülevaate anda. Kohtunik oli sõna otseses mõttes MUNN. Ta ikka tegi selliseid vigu, mis oleks võinud Eesti 2:0 juhtima viia. Itaalased viskasid pikali, kohe vilistas. Kuigi oli selgelt näha, et isegi ei puutunud teda Eesti mängija. Samamoodi kui Itaalaste karistusalas Itaalane kägistas eestlast. Kohtunik ei teinud väljagi. Terve staadion hüppas püsti ja vilistas tüübi peale. Üks fänn oleks peaaegu kohtunikule sisse sõitnud, et ta silmahaige oli. Nimelt jah, kaks venda jooksid staadionil ringi. Esimene niisama kino tegemas. Teisel oli küll konkreetne eesmärk sisse sõita kohtunikule. Sest sellist paska pole ma ikka tükk aega näinud. Eesti mängis tublilt, pole midagi öelda. Välja arvata paar söötu, mis ikka väga vänta läksid. Aga kui mõelda Eesti ja Itaalia taset siis respect eestile. (Y)

     

    Märkasin ise ka, et kohtunikud tegid vigu. Itaaliane tegi mingi vea, aga kohtunik selle peale ei vilistanud. Vahepeal oli itaallane eesti värava all suluseisus ning kohtunik ei teinud selle peale midagi. Suht haige ikka. Aga vähemalt Eesti sai 1 värava. Itaalia vastu mängides on see ikka väga kõva sõna. Itaalia on ometigi ju nii tugev jalgpallis. Tõsine respect Eesti koonidsele jah. Tiptop.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.