Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Paris

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    663
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Postitused postitas Paris


  1.  

    Scared Straight! is a 1978 documentary directed by Arnold Shapiro. Narrated by Peter Falk, the subject of the documentary is a group of juvenile delinquents and their three-hour session with actual convicts. Filmed at Rahway State Prison, a group of inmates known as the "lifers" berate, scream at, and terrify the young offenders in an attempt to "scare them straight" (hence the film's title) so that those teenagers will avoid prison life.

    The original Scared Straight! was followed by Scared Straight! Another Story (1980), Scared Straight! 10 Years Later (1987), and (on MTV and UPN) Scared Straight! 20 Years Later (1999).


  2. USA president sundis SOPA taganema, mis saab edasi?

    USA president Barack Obama astus SOPA eelnõu ja sellega kaasneva PROTECT IP Acti (PIPA) vastu jõuliselt välja. Ta lubab keelustada üldse iga seaduseelnõu, mis ohustab väljendusvabadust, suurendab küberturvalisuse riski või segab dünaamilist, innovatiivset globaalset internetti toimimast.

    SOPA kampaania on nüüdseks peatatud. Kui Ühendriikide Kongress tänavu koguneb, ei hakata sellega tegelema, kirjutab ExtremeTech.

     

    See ei tähenda siiski vaba interneti lõplikku ja otsustavat võitu. Senat võib jätkata PIPA eelnõuga ja SOPA pole otseselt surnud, vaid ootel, "kuni on võimalik saavutada sellel teemal üksmeel". Kongressi liikmed võivad asjaga teise nime all edasi tegeleda.

     

    Ja miks nad ei peaks, kui meelelahutustööstuse vägevad neile jätkuvalt suuri "toetussummasid" kingivad. (Senaator Harry Reid sai piraatlusvastase lobitöö tegijatelt 3,5 miljonit dollarit, Esindajatekoja liige Eric Cantor 668 000 jms.)

     

    Olukorra arengul hoiavad kiivalt silma peal paljud internetisaidid, mille artiklites loetletakse koguni PIPA/SOPA-pooldajaid poliitikuid, tehakse ülevaateid vaba internetti nõudvatest meeleavaldustest jne.

     

    Obama on tore kuju, omab vähemalt kainet mõistust.

     

     

    FBI sulges failivahetussaidi, süüdistatavate seas on ka Eesti kodanik

    USA võimud sulgesid neljapäeval ühe maailma populaarsemaist failijagamissaitidest Megaupload.com ning on esitanud seitsmele inimesele süüdistused autoriõiguste rikkumises ja muudes kuritegudes, süüdistatute seas on ka 32-aastane Eesti kodanik Andrus Nõmm.

    Neli neist on juba vahistatud Uus-Meremaal ja kolm, teiste hulgas ka Nõmm, on endiselt vabaduses. Üks vahistatuist, keda võib ähvardada kümnete aastate pikkune vanglakaristus, on ka lehekülje asutanud 37-aastane Hongkongi ja Uus-Meremaa elanik Kim Dotcom, keda tuntakse ka nime all Kim Schmitz ja Kim Tim Jim Vestor, vahendab BNS.

     

    Süüdistuste kohaselt on Megaupload.com põhjustanud filmide, telesaadete ja muu materjali ebaseadusliku jagamisega autoriõiguste omanikele enam kui 500 miljoni dollari ulatuses kahju.

     

    Häkkerid andsid kohe pärast saidi sulgemist võimudele tagasilöögi, sulgedes muu hulgas USA justiitsministeeriumi ja Universal Musici võrguküljed.

     

    Teade Megaupload.comi sulgemisest tuli päev pärast seda, kui protestiks kongressis arutusel oleva piraatlusevastase seaduseelnõu vastu pimenesid päevaks internetientsüklopeedia Wikipedia ingliskeelsed leheküljed ja mitmed teised saidid.

     

    Megaupload.com-i sulgemist tervitas ka Prantsuse president Nicolas Sarkozy, kes süüdistas saidi operaatoreid "kuritegeliku tulu teenimises autoriõgusega kaitstud tööde ebaseadusliku levitamisega".

     

    Megaupload.com-i toetajate seas on mitmeid muusika- ja filmitähti, teiste seas Kanye West ja Alicia Keys. Saidil on 150 miljonit registreeritud kasutajat.

     

    It's been an honour..

     

    [video=youtube;o0Wvn-9BXVc]


  3. Wikipedia lülitub kolmapäeval protesti korras välja

    Wikipedia asutaja Jimmy Wales teatas, et populaarse sidus-entsüklopeedia veeb sulgub käesoleva nädala kolmapäeval.

    Taolise ulja sammuga avaldatakse meelt USA kongressis arutusel olevate seaduseelnõude vastu, mis on kavandatud võitlema piraatlusega ja kaitsma intellektuaalset omandit internetis, vahendab PhysOrg.

     

    Wales kuulutas veebistreigi välja esmaspäeval Twitteri kaudu. Kasutajate täidetava ja hallatava entsüklopeedia veebikoha ingliskeelne versioon suletakse 24 tunniks, et väljendada sellega rahulolematust vastuokslike seaduseelnõudega Stop Online Piracy Act ja Protect Intellectual Property Act, mille vastuvõtmist USA kongress praegu arutab.

     

    Uued seadused peaksid võimaldama pihtide vahele võtta need, kes USA toodete piraatkoopiaid teistes riikides levitavad. Kriitikute väitel kujutaks see ränka hoopi tehnoloogiatööstusele ja kammitseks sõnavabadust.

     

    Wikipedia pole esimene veebileht, mis sulgemisplaanidest teada annab, kuid on neist seni oma hinnanguliselt 25 miljoni igapäevase külastajaga kõige tuntum. Streikida kavatsevad veel mitmed muud veebilehed, näiteks Reddit ja Boing Boing.

     

    http://forte.delfi.ee/news/digi/wikipedia-lulitub-kolmapaeval-protesti-korras-valja.d?id=63786148

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.