Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PeeterSaan

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    2 525
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas PeeterSaan


  1. Pole kindel, aga kui sa muudaksid 2 korda oma acci ingame nime siis enam pole sind võimalik ehk tuvastada läbi vana nime?

    Või eksin?

     

    True kuid ma ei viitsi p2p teha kohe varsti tuleb uus combat system, ning ka palju update kaasnedes sellega siis p2p aeg jookseb lihtsalt raisku.Ning mul on olnud väga pikki pause, vahepeal pole isegi pool aastat sisse loginud. Aga seda acci pole Legit üldse mängitud. Areneb nagu areneb.Eks võib-olla kunagi tulevik näitab midagi.


  2. Rinx ma võin sulle saladus katte all midagi rääkida, Jõuluvana teab ka asjast juba ;) Saladuskatte all ütlen, et ma 4 korda banned olnud.

     

    Jah, ma tegin foorumisse uue kasutaja millega boti päevikut pidada, kuid tegelikult tegin ma kasutaja vennale, kuid account on koguaeg minu oma olnud, lihtsalt uuendasin päevikut tema kasutaja alt. Ning ja, vist üritasin legit muljet jätta. Rohkem ma vist uuendusi ei lisa, kasutaja nimi saadi teada. Ning võin öelda, nii palju, et mu mining on 92.


  3. Alles eile, sõbraga käisime siis natuke ranna piiris, läksime läbi ühe hoovi, seal oli mingi kollane telk, sees oli tohhuja alkot, panime tuuri sealt oma ~2 spordikoti täit õlut ja veini, siis jõime paar veini ära, läksime chillima, lasin ratta rotti kuskilt, ning hiljem veel ronisin majadesse ja panin kuskilt läpaka tuuri :D. Hakkasime minupoole minema, joogid värgid ära pakitud ning teepeal ment võttis kinni ratta pärast 6:25 paiku :D.

    Täna 16:10 sain arestist lahti, gg.

    Enam sellist jama ei juhtu, ei joo ka, ma pole eriti selline :D.

     

    Nice story, BRO


  4. Eeskujulik pole, siis pole siia asja - am I right?

    Selline austus siis, ma olen ns rott siin, austust pole ja ikka siin - got it?

     

    Dafuq? Nagu ma eelnevalt olen maininud, embleem ei ole mitte mingi mõjutaja. Eeskujulik isegi kui olin, siis see külastamine muutus juba harvemaks?Nagu ma näen, siis pole sul internetis midagi teha kui aint vahvlis istuda. No offence. Just sayin, ära turja hüppa nüüd plz.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.