Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

p j god

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 234
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    536 [ Anneta ]

Postitused postitas p j god


  1. Tänud kõigile vastamast! Sain palju targemaks. Kuid suurem probleem ongi, et ise ei oska komplekteerida sobivaid juppe. Hinna laeks jääks 800€, üheks kriteeriumiks oleks vähemalt 500gb HDD(oli see kiirem?) kõvaketas veel ja soov mängida uuemaid mänge.

     

    Mis kostate Mikuzi pakutud setile? Kõvaketta peaks sealt kindlalt suurema soetama, aga muust ei oska juurde rääkida. Kust peaks juurde graafikakaardi ja sobiva case leidma?

    Lisan veel, et eelistaks osta siiski uued jupid e-poodidest.


  2. Tervist!

     

    Olen natukene vähe uurinud programeermisest, vast oskab keegi mind natukene suunata. Idee on teha siis "oma" veebileht. Mõeldud on leht vähestele inimestele, põhiliselt oma seltskond. Leht ei peakski olema midagi väga suurt. Põhiline oleks sisse logimine, kasutajad võiksin luua ise(ilma registreerimiseta, let's keep it simpel), et teised inimesed juurde ei pääseks(vaid valitud inimesed).

     

    Küsimused mis tekkisid ideega alustades:

    *Kuidas teha üldse veebileht?(olen õppinud natukene HTML, PHP-d, c++ ja pythonit. Kuid olen teinud vaid tavalise harjutusi/ülesandeid, mitte midagi niiöelda "online")

    *Kas see leht saab joosta ka minu arvuti või free hosti pealt? Ütleme, et kasutajaskond on umbes 15 inimest, kellel kõigil oleks oma kasutaja ja saaksid sisestada kergelt andmeid, mis siis kuskil tekstifailides pesitseksid.

     

    Oleks tore, kui keegi oskaks mind suunata ja aidata alustamisega :)

    Mainin veel ära, et olen neid keeli kõiki eraldi käsitlenud. HTML-i tõsiselt vähe.

     

    Tänude ette (Y)


  3. Õel kadus kaust, kus kõik ülikooliga seotud asjad sees lihtsalt ära. Windows 8.1, otsime nime järgi asju searchist. Hidden file otsisime. Faili ajalugu tal ei näita. Midagi pole enam mis seal kaustas sees oli, täiesti pekkis lihtsalt.


  4. Keegi kes oskab c++ oskab äkki aidata :) Probleem siis selline, et tahan lasta kasutajal sisestada 10 arvu ühise masiivina(Näiteks 2, 4, 2, 51, 7, 5, jne) ja siis neid üks haaval kontrollida. Kuid ei suuda leida õiget käsku, et saada kasutajal masiiv tekitada. :)


  5. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/delfi-video-prefekt-kristian-jaani-ilma-teenistuskoera-sekkumiseta-voinuks-politseinikud-kultuuritolmul-kolki-saada.d?id=69484665

     

    Uku Arop (Esineja nimega Suur papa) kirjutas oma facebooki seinale järgmist:

    Politsei prefekt Kristian Jaani. Sa oled Eesti Kirjanike Liitu oodatud kui rikka fantaasiamaailmaga ilukirjanduse ime!

    Isand Jaanike, me saame aru, et iga tõendiga, mis näitas teie politsei jõudude ebakompetenset olukorra hinnangut ja väärat ülevaadet intsidendist, üritate te meedia vahendusel juhtida tähelepanu kõrvale kannatanutest, heietades fantastilisi lugusid, vapratest korravalvuritest, kes riskisid oma eludega palga ja riigi nimel, et võidelda pimeda mehega, kes lamas kõhuli maas...aplaus.

    NÜÜD aga väide nagu koer oleks vajalik olnud, sest kurjad deemonid olnuks suureks ohuks korrakaitsjate tervisele siis sa valetad tervele Eestile sa vana peni, va sina!

    Kui koer jõudis sündmuspaika oli ca 10st inimesest, kes meie seltskonnas olid ja kes gaasi said, sealhulgas mina - juba minema roomanud!

    Sellist ohtu nagu prefekt väidab - vapratele politseinikutele ega ka turvameestele ei olnud ja juba sellest hetkest alates, kui me gaasist pimedad olime. ehk ca 30 minutit enne teie (loe:politseinikute) saabumist!

    Kui te loete suureks ohuks kohalikke kalamaja ja muu maailma hipsteried, kes sihtisid teid oma iPhone 5 kaamerasilmaga siis te hindate oma julgeolekut nii madalalt, et Riik peaks põhimõtteliselt varustama igat politsei ekipaaži pisargaasi, teenistuskoera, kumminuia ja piitsaga, et Kalamaja päevade ajal profülaktika mõttes hipid laiali peksta, et noh....äkki kägistavad sallidega ära teid või nii...

    Sündmuspaika jäi istuma Heigo, hiljem puretud ja pekstud Heigo ja veel 2-3 meie seltskonna inimest, kes üritasid filmida ja samal ajal hoida SÕNADEGA tagasi politseinike liigse jõu kasutamise eest heigo suunas ja SEE KÕIK ON FILMILINDIL, pole oluline kas härra isand sir perfekt lord Kristian Jaani valetab ja väidab vastupidist või mitte... MEIE olime seal. MEIE filmisime. Jaani sügas telekapuldiga kodus kotte ja vaatas kirgede tormi sel ajal, kui poisid linnapeal tunkedega peol käisid.

    Miks küsitleb meedia kirjanikke mitte politseinikke kes olid kohapeal?

    Turvatöötajad, ega politseinikud pole kunagi varem Eestis jäänud oma väärate töövõtete ega rikkumistega videolindile ÜHEL ja SAMAL peol ÜHEL ja SAMAL intsidendil. See näitab, et politsei riigis elamine pole isegi sinisilmsetele kodanikele nii hea, kui palgad Soomes. Aeg kolida või mis? Muutuda?

     

     


  6. Ma läksin arki tegin teooria ära järgmine päev oli sõit ainult platis peal ja samal päeval sain kohe load ka kätte

     

    Palju õnne, et sündisid õigel ajal :)

    Pm saad sõite teha autokoolis ka juba teooria ajal ja ma sain teooriaga 2 nädalaga hakkama, kokku 10 tundi oli vaja ainult.


  7. oo[K]i[E];2425291']Keegi siit rolleri lube on teinud? Kaua aega läks(Mitu nädalat)' date=' et load lõplikult kätte said? Ise lähen kohe tegema.[/quote']

     

    Olen teinud, mul läks mingi 2 kuud, kuna vahel oli jalg kipsis, aga muidu pakun, et kui teed max kiirusel siis vb 3-4 nädalaga autokool läbi. Edu sulle!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.