Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Eesti ja vene poiste tüli paisus happerünnakuks

Soovitatud postitused

Tallinnas Mustamäel leidis eesti ja vene rahvusest poiste vahel tüli, kus lõpuks võtsid eesti poisid kasutusele juba Torusiilist valmistatud pommid.

Tüli Mustamäe ühel mänguväljakul sai alguse üsna süütust asjast, kus eesti rahvusest poisid pildusid vene poisse arooniamarjadega, edastasid Seitsmesed uudised.

Kuid mida aeg edasi, seda suuremaks tüli paisus ning lõpuks läksid käiku juba kivid ning kõige tipuks panid eesti poisid plahvatama kaks Torusiilist valmistatud happepommi.

Pommirünnaku tagajärjel sai üks 12-aastane vene poiss Maksim ka põletushaavu.Olukord eskaleerus sedavõrd, et vene laste vanemad suisa kaitsesid oma lapsi ropendavate eestlaste eest ja üritasid nendega rääkida, kuid tulutult. Ühe juhtumil sekkusid konflikti ka ühe eesti poisi vanemad, kes sõimasid vene rahvusest laste vanemaid ja käskisid neil tagasi Venemaale minna.

Vahejuhtum jõudis ka politseisse ning praeguseks on alaealiste komisjon juba osapooltega vestelnud.

Maksimi ema ütles, et nüüdseks on olukord lahenenud ja eesti poisid ning nende vanemad on osapoolte eest vabandust palunud.

 

 

 

 

 

 

Teema algataja kommentaar:

Porno videosid saavad YouTubeist keelata, mille pärast pole keegi surma/vigastada saanud, aga ohtilikke videosid ei saa keelata!Lugesin Õhtulehest kommentaare ja ikka, meie Eestlased ei ole süüdi tuleb sealt välja.Ega need venelased nüüd nii halvad ka pole.Nemad ei pea alati süüdi olema.

2. kommentaariga isegi natuke nõustun, et see konflikt ei saanud olla ühepoolne, aga eks ta lõpus isegi välja tuleb.

 

Kommentaare Õhtulehe'st

(Venelased on ikka pahad)

1.Kajastus oli nii ühepoolne, et ikka vähe kahtlane kogu lugu. Näis, et venelased olid kõik kukud ja viisakad je eestlased pätid ja ropud. Kas oli? Mei ei tea ju.

2.Jah, muidugi nii oligi.. Eesti poisid tegid Vene poistele liiga.. oi mis nüüd küll saab? Palju on vastupidiseid juhtumeid olnud ja ei ole keegi lehte pasundama läinud, aga sibjuula tahtis kohe kõik eestlased pahadeks tembeldada ja lehes oma läbielamisi kirjeldada.. nii paha ja halb. Ma mitte ei usu, et asi nii ühepoolne oli. Seni kui Eesti pool ei ole oma kommentaari andnud on nende venelaste jutt üks suur jura.

Allikas:Õhtuleht


“ Train easy, win hard ”

- Kaimar Ennika

train_hard_win_easy.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

 

 

 

Teema algataja kommentaar:

 

 

Kommentaare Õhtulehe'st

(Venelased on ikka pahad)

 

Allikas:Õhtuleht

 

See "minge tagasi Venemaale" kõlab väga eestlaslikult, kahjuks. 22 aastat iseseisvust, ehk oleks aeg juba okupatsioonist üle saada...

 

Eks mul endal ole ka olnud nooremana (16a) halbu kokkupuuteid venelastega. Käisime Kohtla-Järvel ühe klubi vastu jalgpalli mängimas ja võitsime. Peale mängu hakkasime väljakult bussi poole liikuma ja nad hakkasid meid vene keeles sõimama ja kividega loopima. Nende treenerit see ei kottinud.

 

Kas teeme sellest järelduse, et venelased on värdjad? Ei. Miks nad meid kividega loopisid? Sest neid on õpetatud noorest peale eestlaseid vihkama. Miks on neid õpetatud eestlaseid vihkama? Kuna "Malt Laal" otsustas 90ndate alguses, et eestivenelased on teisejärgulised inimesed ja Venemaa on väga paha. Sellele järgnes vastavalt eestivenelaste halb kohtlemine, mis täiesti oodatult kutsus esile eestivenelaste viha eestlaste & Eesti valitsuse vastu.

 

Ja nüüd.. lõikavad sellest olukorrast kasu nii "parempoolsed" (Laar, Ansip) kui ka Savipäts. Sel hetkel kui etnilised pinged lõppevad, lõpeb ka kogu selle grupi pidu.

 

Kirjutasin parempoolsed jutumärkides, kuna õiged patrioodid tegeleksid rahva elujärje parandamisega, mitte pseudoprobleemidega.


Поработай головой, чтобы купить свои мечты.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.