Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Väga suur probleem ...

Soovitatud postitused

Tervist! Nimelt on mul väga suur mure.. Minu identeeti on siin foorumis ikka suurelt maha aetud http://vahvel.net/showthread.php?153...e-P%C3%B5tter)

 

Postitatakse selliseid asju teadmata kindlaid fakte, mis parasjagu foorumis nimega cs.neonet.ee on olemas ja ammu see õige scammer bannitud on. Mul ei oleks selle vastu midagi, et see siin kirjas on, kuid kui mu nime keegi googlesse toksib on see üks esimestest asjadest mis sinna ette kerkib. Loodan, et see teema on kustutatud kui näete seda, vastasel juhul olen sunnitud pöörduma politseisse ja tegema avalduse identeedi ära kasutamise kohta, selle laimamise ilma faktideta + siin foorumis leiab ka igasugu illegaalset müüki nagu ma näen.

Loodan, et mõistate -Kaspar

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kindlasti pöördu andmekaitsesse või politseisse, identideedi vargus on kuritegu. Teemat me enne ei kustuta kuna seda võib minna vaja asitõendina. Uurimise käigus peaksid seda meilt paluma vastavad korrakaitseorganid.


"What is happening to our young people? They disrespect their elders, they disobey their parents. They ignore the law. They riot in the streets inflamed with wild notions. Their morals are decaying. What is to become of them?"

Plato, 4th Century BC

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.